HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
De introductiepagina's van de vijf populairste landen (Spanje, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Portugal) zijn gereed. Dagelijks worden relevante gegevens aangevuld. Uiteindelijk zal Mondi informatie bieden over het koopproces in ruim 30 verschillende landen. Dit doen we als belangenorganisatie in volgorde van interesse vanuit onze leden. Onderaan de pagina's van de landendossier kunt u als lid vragen stellen.

Klik op de marker van een land of kies een land hieronder:


Het laatste nieuws uit alle landen:

Nieuws

Strenge controle belastingdienst op verhuur

Recent heeft de Spaanse belastingdienst aangegeven de controles te willen intensiveren op het aangeven van verhuurinkomsten door particulieren en entiteiten uit korte termijnverhuur.
lees verder

Nieuws

Impulsief (tweede) woning kopen

Vooral na de vakantieperiode blijkt maar weer hoe ondoordacht mensen te werk kunnen gaan bij de aankoop van een (tweede) woning. "Kunnen we nog de koopovereenkomst laten ontbinden?"
lees verder

Nieuws

Strengere wetgeving in het Salzburgerland definitief

In het Salzburgerland wordt per 1 januari 2018 nieuwe wetgeving van kracht, die toeristisch (en eigen) gebruik in veel gevallen niet meer toestaat.
lees verder

Nieuws

Gordel rond de grote Duitse steden minder duur

Terwijl in veel grote Duitse steden de prijzen voor wooneigendom het pan uit rijzen, vallen deze in de regio nog wel mee.
lees verder

Nieuws

Achter de schermen bij Mondi

Ruim drie maanden na de introductie van de nieuwe website is er nog een hoop werk te verzetten. We wisten dat met de introductie van de AdviesScan en de volledig vernieuwde website er veel belangstelling zou zijn.
lees verder

Nieuws

Starten van een zaak in Spanje

Dit handboek is een absolute must voor iedereen die een onderneming wil starten in Spanje. Waar krijgt u allemaal mee te maken en wat komt er bij kijken als u in Spanje een bedrijf wil beginnen?
lees verder

Nieuws

Villa met panoramisch uitzicht aan de Spaanse Rivièra

Interesse in een (tweede) woning? Dan gaat het uiteindelijk om de omgeving waar u zich thuis kunt voelen en uiteraard de locatie.
lees verder

Nieuws

Woningaanbod daalt hard door enorme vraag

Het aantal transacties op de bestaande koopwoningmarkt neemt nog steeds toe, maar aan de grote groei lijkt langzaam een einde te komen. Positief is dat de markt in grote delen van Nederland profiteert.
lees verder

Nieuws

Nare verrassing voor kopers van vastgoed in Duitsland

Een nieuw trottoir, Led verlichting om de zoveel meter en al het heerlijke nieuwe groen in de straat vinden in de regel bijval van buurtbewoners - tot ze de rekening gepresenteerd krijgen.
lees verder

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Vraag en Antwoord

Geen vragen gevonden! Plaats als eerste een vraag (zie hieronder).

Log in of registreer u gratis om een vraag te plaatsen of een reactie achter te laten.
Antwoorden op vragen zijn uitsluitend door leden te raadplegen.


inloggen / registreren
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten