HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Publiciteitsmogelijkheden

In 2020 heeft Mondi op haar website 504.102 bezoekers ontvangen en werden 2.382.605 pagina's (lees: voornamelijk artikelen)* geraadpleegd over het tweede huis, emigreren en beleggen in vastgoed. Een bezoeker brengt gemiddeld 06:01 minuten tijd door op Mondi.nl en Mondi.be.

Primaire interesse bezoekers website Mondi:
  1. Aspirant(kopers) van een tweede (t)huis [ 51,8%]
  2. (toekomstige) eigenaren die willen emigreren/resideren in het buitenland [27,2%]
  3. Beleggers in vastgoed, waarbij het primair gaat om het rendement [21%]
Mondi richt zich niet op eendagsvliegen. Mondi streeft altijd naar een constructieve samenwerking zonder het belang van haar leden uit het oog te verliezen. Mondi staat als belangenorganisatie boven alle partijen en heeft daarmee sinds januari 2005 een unieke positie verworven binnen de internationale vastgoedmarkt.

Bedrijfspresentatie brancheregister
Onbekend maakt onbemind. De klant die u zoekt heeft Mondi al gevonden!
Met een hogere ranking en een goede eerste indruk komt u sneller onder de aandacht bij duizenden geïnteresseerde klanten.
Presentatie bedrijfsgegevens 100 euro of uitgebreide bedrijfsprofielpagina 250 euro op jaarbasis.
Lees verder

Voorstel op maat

Organisaties die investeren in kennis, een goede reputatie hebben opgebouwd en baat hebben bij een transparante internationale vastgoedmarkt zijn bij Mondi aan het goede adres. Indien gewenst, maken wij op basis van een beschikbaar budget graag een voorstel op maat. Dan laten wij als belangenorganisatie zien dat wij ook graag in onze relaties investeren. 
 

Publiciteitsmogelijkheden

Wenst u meer informatie over de reportage-, partner- en advertentiemogelijkheden, neem dan contact op met Rob Smulders (directeur), telefoon +31 (0)13 5784100 of stuur een e-mail naar publiciteit@mondi.nl o.v.v. 'aanvraag informatie publiciteitsmogelijkheden'. Meestal maken we vervolgens een voorstel op maat.

* Peildatum: 12-01-2021

Criteria voor adverteerders

Als belangenorganisatie is Mondi zich bewust van haar verantwoordelijkheid om op een zo’n onafhankelijk en objectief mogelijke wijze verslag te doen. Vandaar dat niet iedere adverteerder zich kan profileren via Mondi. Daarvoor hanteren we de volgende criteria voor alle adverteerders. Adverteerders dienen:
  • Ingeschreven te staan in een handelsregister van de kamer van koophandel (als wij als belangenorganisatie niet weten met wie we daadwerkelijk zaken doen, weten consumenten niet van of via wie ze daadwerkelijk kopen); 
  • Op verzoek informatie aan te leveren over achtergrond en ervaring van (de) bestuurder(s) en beslissingsbevoegde perso(o)n(en) binnen de organisatie; 
  • Op verzoek gegevens zoals juridisch eigendom, noodzakelijke vergunningen van woningen en nieuwbouwprojecten aan te leveren. 
  • Zich te houden aan de wet- en regelgeving.
Mondi heeft het recht om zonder opgaaf van redenen adverteerders te weigeren. 
 

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten