HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Publiciteitsmogelijkheden

Afgelopen jaar heeft Mondi.nl en Mondi.be 791.638 (+19,0%) bezoekers ontvangen en werden 5.761.355 (+8,1%) pagina's (lees: voornamelijk artikelen)* geraadpleegd over het tweede huis, emigreren en beleggen in vastgoed. Een bezoeker brengt gemiddeld 06:51 (-9,5%) minuten tijd door op de website. 
 
Mondi richt zich niet op eendagsvliegen. Mondi streeft altijd naar een constructieve samenwerking zonder het belang van haar leden uit het oog te verliezen. Mondi staat als belangenorganisatie boven alle partijen en heeft daarmee sinds januari 2005 een unieke positie verworven binnen de internationale vastgoedmarkt.
 

Voorstel op maat

Organisaties die investeren in kennis, een goede reputatie hebben opgebouwd en baat hebben bij een transparante internationale vastgoedmarkt zijn bij Mondi aan het goede adres. Indien gewenst, maken wij op basis van een beschikbaar budget graag een voorstel op maat. Dan laten wij als belangenorganisatie zien dat wij ook graag in onze relaties investeren. 
 

Brochure publiciteitsmogelijkheden

Wenst u meer informatie over de reportage-, partner- en advertentiemogelijkheden, neem dan contact op met Rob Smulders (directeur), telefoon +31 (0)13 5784100 of stuur een e-mail naar publiciteit@mondi.nl o.v.v. "aanvraag brochure publiciteitsmogelijkheden".

* Cijfers om trots op te zijn! Peildatum: 10-01-2017

Criteria voor adverteerders

Mondi komt als belangenorganisatie op voor de belangen van haar leden. Dit zijn (toekomstige) eigenaren van internationaal onroerend goed en beleggingsobjecten. De leden van Mondi kunnen onbeperkt vragen stellen over alle disciplines die te maken hebben met vastgoed in het buitenland. Zelf individuele begeleiding is mogelijk bij een Mondi lidmaatschap Premium.
 
Naast het beantwoorden van vragen zien we het als onze taak om iedere potentiële koper goed te informeren. We doen dat door nieuws, opinie en achtergrondinformatie te publiceren op onze website en via de wekelijke nieuwsbrief Mondi next nieuws. Daarnaast verspreiden we persberichten en voorzien we zeer regelmatig dag- en opiniebladen, magazines, tijdschriften, radio- en televisiezenders van informatie. Het doel is een transparantere markt en het imago van het kopen van buitenlands onroerend goed te verbeteren. Hier zijn aanbieders ook bij gebaat. Daarom geven we bonafide partijen de kans om zich te onderscheiden, zonder de belangen van onze leden uit het oog te verliezen.
 
De meeste vragen die we ontvangen gaan over de betrouwbaarheid van aanbieders van buitenlands vastgoed. Mondi speelt niet voor eigen rechter en bepaalt dus ook niet wie goed is of slecht. In uitzonderlijke gevallen adviseren wij onze leden zich verder te oriënteren. Wel hebben we op basis van kennis, contacten en ervaringen van derden een goed beeld van de internationale vastgoedmarkt. Daarnaast is de publieke beoordeling voor de Mondi Award een belangrijke informatiebron.
Mondi biedt interessante mogelijkheden voor makelaars, projectontwikkelaars, banken, advocaten, fiscalisten, hypotheekadviseurs, vastgoedbeleggingsfondsen, et cetera.
We richten ons niet op ééndagsvliegen. We bieden volop mogelijkheden voor een constructieve samenwerking op objectieve basis zonder het belang van onze leden uit het oog te verliezen.
 
Als belangenorganisatie hebben we geen bestaansrecht zonder inkomsten van adverteerders. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid om op een zo’n onafhankelijk en objectief mogelijke wijze verslag te doen. Vandaar dat niet iedere adverteerder zich kan profileren via Mondi. Daarvoor hanteren we de volgende criteria voor alle adverteerders. Adverteerders dienen:
  • Ingeschreven te staan in een handelsregister van de kamer van koophandel (als wij als belangenorganisatie niet weten met wie we daadwerkelijk zaken doen, weten consumenten niet van of via wie ze daadwerkelijk kopen); 
  • Op verzoek informatie aan te leveren over achtergrond en ervaring van (de) bestuurder(s) en beslissingsbevoegde perso(o)n(en) binnen de organisatie; 
  • Op verzoek gegevens zoals juridisch eigendom, noodzakelijke vergunningen van woningen en nieuwbouwprojecten aan te leveren. 
  • Zich te houden aan de wet- en regelgeving.
Mondi heeft het recht om zonder opgaaf van redenen adverteerders te weigeren. 
 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten