HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Welkom in de webwinkel van Mondi!

Op deze pagina treft u alle producten en diensten van Mondi aan en met zorg geselecteerde boeken en naslagwerken over een (tweede) huis in het buitenland en emigreren. Het Mondi lidmaatschap wordt na de bestelling direct automatisch geactiveerd. Bestellingen van boeken en diensten worden dagelijks tijdens kantooruren verwerkt. U ontvangt tussentijds een statusupdate van uw bestelling, die met de grootst mogelijke zorg wordt verwerkt.

Mondi beschikt over een veilige website met SSL certificaat. Met SSL wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden. Als belangenorganisatie hebben we gekozen voor de meest uitgebreide controle. Dit kunt u herkennen aan de groene adresbalk met onze bedrijfsgegevens.
In de webwinkel van Mondi kunt u veilig online bestellen via Buckaroo. Deze organisatie voldoet aan de strenge voorwaarden van de financiële instanties. Tevens heeft Buckaroo officieel een PSD licentie die is uitgegeven door De Nederlandsche Bank (DNB), wat een officiële bevestiging is van het feit dat Buckaroo aan alle gestelde eisen voldoet om uw gegevens te beschermen.

 
Zoek in de webwinkel:

Lidmaatschappen:


Mondi diensten:


Guide Lines:


Mondi zakelijk:


Emigreren:


Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten