HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Privilege bij Premium lidmaatschap:

AdviesScan

Mondi AdviesScan


Start de AdviesScan:

Mondi introduceert de efficiëntste en meest veilige zoekmethode naar uw (tweede) huis of vastgoedbeleggingsobject om tot een weloverwogen aankoopbeslissing te komen met aandacht voor alle praktische, juridische, fiscale en financiële aspecten.
De AdviesScans zijn uitsluitend voor premium-leden van de belangenorganisatie
Mondi is een belangenorganisatie, die de AdviesScans speciaal voor haar leden heeft ontwikkeld, die beschikken over een premium lidmaatschap. Met dit lidmaatschap hebben leden recht op persoonlijke begeleiding en advies.

De belangrijkste reden om de adviesScans te ontwikkelen is om leden te behoeden om met ondeskundige makelaars en bemiddelaars in zee te gaan. Mondi investeert graag tijd om zorgvuldig een makelaar te screenen, selecteren en om de deskundigheid te toetsen in het belang van haar leden. Dit houdt wel in dat als Mondi een makelaar selecteert op basis van de behoeften van een Premium lid de betreffende makelaar ook de kans dient te krijgen om tot een succesvolle transactie te komen. Meerdere makelaars dezelfde zoekopdracht verschaffen doet Mondi niet. Mondi geeft de voorkeur aan een zorgvuldig geselecteerde makelaar die goed kan anticiperen op de wensen van de klant.

Mondi ontvangt nooit een fee of commissie van derden en handelt uitsluitend uit het belang van haar leden. Zo blijft Mondi als belangenorganisatie onafhankelijk en kan er geen sprake zijn van mogelijke conflicterende belangen, hetgeen in de praktijk aan de orde van de dag is. Mondi wordt gefinancierd door haar leden die desgewenst persoonlijk geadviseerd en begeleid kunnen worden. Daarnaast biedt Mondi tal van aanvullende diensten aan die het koopproces positief beïnvloeden en waarmee gestreefd wordt naar maximale zekerheid met betrekking tot de aankoop van een vastgoedobject in binnen- en buitenland.

Transparantie van de internationale vastgoedmarkt
Vanwege andere wetten, regels, gewoontes, cultuurverschillen en taalbarrières is de markt bijzonder ondoorzichtig. In sommige landen verschillen zelfs fiscale en juridisch aspecten per regio. U bent dus al snel afhankelijk van deskundige hulp, die ook nog eens uit uw belang handelt. De meeste mensen die een (tweede) woning willen kopen, hebben hier hard voor gewerkt en gespaard. Dan laat je toch niets aan het toeval over? Met de objectieve en informatieve AdviesScan van Mondi komen alle relevante aandachtpunten aan bod.

Waarschuwingen zijn soms aan dovenmansoren gericht
Als vanaf 2001 publiceren we artikelen met als doel de consument preventief van informatie te voorzien. Toch komen ontelbare mensen achteraf tot het besef dat ze verkeerde keuzes hebben gemaakt met de aanschaf van hun tweede woning met soms verstrekkende financiële en emotionele gevolgen.

Achteraf blijkt dat in bijna alle situaties problemen voorkomen hadden kunnen worden. Met alle ervaringen uit de praktijk kan Mondi haar leden wijzen op de risico’s en mogelijke consequenties door met de verkeerde partijen in zee te gaan.
 
Overigens is hier lang niet altijd sprake van kwade opzet, maar voor een gebrek aan kennis en het niet spreken van een taal, betaalt u de rekening als het mis dreigt te gaan. Naïviteit kan hard afgestraft worden en voordat men het beseft wordt de aankoop van de droomwoning een nachtmerrie. Vandaar dat Mondi de rollen graag omdraait en aspirant-kopers bewust maakt van het hele oriëntatie- en koopproces.

Van oriëntatie tot en met aankoop van uw (tweede) woning
Mondi heeft een intelligente beslisboomstructuur ontwikkeld, waarmee stap voor stap het proces van oriëntatie tot en met aankoop en zelfs verkoop van uw woning doorlopen wordt. Omdat het Mondi om het even is waar of bij wie u uiteindelijk koopt, wordt u op geen enkele wijze onder druk gezet. Afhankelijk van de keuzes die u maakt, ontvangt u aanvullende informatie en advies.

Op deze wijze bouwt u een persoonlijk profiel op, dat u op ieder gewenst moment kunt raadplegen en muteren. Op het moment dat uw behoeften via een beslisboomstructuur duidelijk zichtbaar zijn, kunt u aan Mondi de opdracht verstrekken om een geschikte partij te zoeken die kan anticiperen op uw wensen zonder dat uw privacygevoelige gegevens kenbaar gemaakt worden.

Zodra de organisatie met een concreet voorstel reageert op uw wensen, wordt u hierover in kennis gesteld. U bepaalt zelf wanneer er sprake is van een match. Vervolgens kunt u de keuze maken om u door Mondi te laten begeleiden in het proces. Dit is de efficiëntste en meest veilige zoekmethode naar uw (tweede) huis of vastgoedbeleggingsobject. U bent niet verplicht om u te laten begeleiden en adviseren door Mondi.
In dit traject is voor u duidelijk wat er allemaal bij komt kijken. De jarenlange ervaring van Mondi en het feit dat we als geen ander weten wat er speelt op de internationale vastgoedmarkt, is voor u van grote toegevoegde waarde. Daarmee kunt u uiteindelijk niet alleen succesvol kopen, maar ook financiële en emotionele ellende voorkomen.
   

Start de AdviesScan:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten