HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

CasaLasDunas

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Verkoopkantoor-La Marina
Avenida Londres 1A, Local 2
03177 La Marina-San Fulgencio
Spanje

Actief in:

Spanje: Costa Blanca | Costa Cálida | Costa del Sol

De belangrijkste plaatsen aan deze Costa's zijn:
Gandia, Denia, Javea, Benissa, Moraira, Calpe, Altea, Benidorm, La Villa Joiosa, El Campello, Santa Pola, Guardamar del Segura, La Marina, Rojales, Torrevieja, La Mata,Orihuela Costa, Villa Martin, la Zenia, Campoamar, Torre de La Hoarada, Malaga, Fuengirola, Mijas, Marbella, Estapona.


  Bekijk het Mondi Approved certificaat (PDF)
  Bekijk de Mondi Approved criteria/checklist (PDF)

Over CasaLasDunas

CasaLasDunas is vertegenwoordigd aan de gehele Costa Blanca, Costa Calidá en Costa del Sol en beschikt over een compleet aanbod van koopwoningen. Zowel nieuwbouw als bestaande woningen worden aangeboden vanaf 50.000 euro tot zeer luxe villa`s op droomlocaties van enkele miljoenen.

"Voor investeerders bieden zich vandaag de dag vele mogelijkheden aan zoals bankbeslagen, opknappers, renovatiewoningen of de aankoop van eerstelijns villa's en appartementen voor een aantrekkelijk verhuurrendement. Spanje is zeer in trek als vakantieland en CasaLasDunas beschikt tevens over een eigen verhuurorganisatie, die onder eigen regie uw woning(en) verhuurt en beheert.

Individueel bouwen in Spanje?
Op maat gesneden bouwen wij uw droom villa op elke gewenste locatie in geheel Spanje. Wij beschikken over een team van architecten en aannemers welke onder onze regie uw droomvilla realiseren. Wij begeleiden u van A tot Z zodat u zorgeloos kan genieten van de woning naar uw keuze.
CasaLasDunas nodigt u graag uit op het hoofdkantoor te La Marina (San Fulgencio) of maakt graag een afspraak voor u met een van onze sales managers aan de Costa Blanca Noord en Costa Calidá.

We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9.00-18.00 uur, zaterdag van 9.00-14.00 en telefonisch bereikbaar van 9.00-21.00 uur.

CasaLasDunas is een erkende vastgoedmakelaar en voldoet volledig aan de nieuwe verplichte regelgeving die alle makelaars in de Comunidad Valenciana verplicht zich te laten registreren. 

Wij zijn nu ook trots lid van de API – Agente de la Propiedad Inmobiliaria – een beroepsvereniging van vastgoedmakelaars die al vele jaren aanwezig is in het Spaanse vastgoed. Deel uitmaken van de API betekent dat men de gedragscode onderschrijft die verplichtingen inhoudt op het gebied van opleiding, ervaring en een uitgebreide ethische code.

CasaLasDunas is bijzonder pro-actief en is bekend van o.a. RTL 4 Housevision en Way of Living. Wij staan op alle Second Home beurzen te Gent, Brussel, Antwerpen en Utrecht.
Raadpleeg uitgebreide informatie over onze werkwijze en/of vraag ons stappenplan aan.


Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

De populaire plaatsen aan de Spaanse Costa’s (door Hans van Let)
Sparen bij de bank of besparen met een tweede huis (door Hans van Let)
Spaanse vastgoedadviseurs en geen commissiejagers (door Hans van Let)
Uw villa volledig naar eigen wens bouwen (door Hans van Let)
De Spaanse huizenbelastingen op een rijtje (door Hans van Let)

Medewerkers:

Hans van Let Algemeen directeur
Carlo Sohl Financieel manager
Maureen Wessels Sales manager Costa del Sol
Pascal Freijser Commercieel manager
Mark van Boxtel Salesmanager Noord Costa Blanca
Shareen Nazir Binnendienst verhuur en verkoop

Mondi over CasaLasDunas:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi met eventueel aanvullende nuttige informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten