HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

CasaLasDunas

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Calle Mar Mediterraneo 8
Centro Comercial Bahia Las Dunas
La Marina 03177 San Fulgencio
Alicante, Spanje

Actief in:

Spanje: Costa Blanca | Costa Cálida | Costa del Sol

De belangrijkste plaatsen aan deze Costa's zijn:
Gandia, Denia, Javea, Benissa, Moraira, Calpe, Altea, Benidorm, La Villa Joiosa, El Campello, Santa Pola, Guardamar del Segura, La Marina, Rojales, Torrevieja, La Mata,Orihuela Costa, Villa Martin, la Zenia, Campoamar, Torre de La Hoarada, Malaga, Fuengirola, Mijas, Marbella, Estapona.


  Bekijk het Mondi Approved certificaat (PDF)
  Bekijk de Mondi Approved criteria/checklist (PDF)

Over CasaLasDunas

CasaLasDunas is vertegenwoordigd aan de gehele Costa Blanca, Costa Calidá en Costa del Sol en beschikt over een compleet aanbod van koopwoningen. Zowel nieuwbouw als bestaande woningen worden aangeboden vanaf 50.000 euro tot zeer luxe villa`s op droomlocaties van enkele miljoenen.

"Voor investeerders bieden zich vandaag de dag vele mogelijkheden aan zoals bankbeslagen, opknappers, renovatiewoningen of de aankoop van eerstelijns villa's en appartementen voor een aantrekkelijk verhuurrendement. Spanje is zeer in trek als vakantieland en CasaLasDunas beschikt tevens over een eigen verhuurorganisatie, die onder eigen regie uw woning(en) verhuurt en beheert.

Individueel bouwen in Spanje?
Op maat gesneden bouwen wij uw droom villa op elke gewenste locatie in geheel Spanje. Wij beschikken over een team van architecten en aannemers welke onder onze regie uw droomvilla realiseren. Wij begeleiden u van A tot Z zodat u zorgeloos kan genieten van de woning naar uw keuze.
CasaLasDunas nodigt u graag uit op het hoofdkantoor te La Marina (San Fulgencio) of maakt graag een afspraak voor u met een van onze sales managers aan de Costa Blanca Noord en Costa Calidá.

We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9.00-18.00 uur, zaterdag van 9.00-14.00 en telefonisch bereikbaar van 9.00-21.00 uur.

CasaLasDunas is bijzonder pro-actief en is bekend van o.a. RTL 4 Housevision en Way of Living. Wij staan op alle Second Home beurzen te Gent, Brussel, Antwerpen en Utrecht.
Raadpleeg uitgebreide informatie over onze werkwijze en/of vraag ons stappenplan aan.


Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

Uw villa volledig naar eigen wens bouwen (door J.W.J. van Let)
De Spaanse huizenbelastingen op een rijtje (door J.W.J. van Let)
Uw woning verkopen in Spanje (door Astrid Verstegen)

Medewerkers:

J.W.J. van Let Algemeen directeur
Rogier van Let Directie lid verhuur –beheer-after sales
Astrid Verstegen homefinder en sales manager
Katia Konstantinova administratief medewerkster-gestor
Sandra Kali office manager
Pascal Freijser Product manager

Mondi over CasaLasDunas:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi, het bedrijfs- en kredietrapport van Creditsafe en eventueel aanvullende informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten