HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. L.A. Baars over CasaLasDunas

Heb Hans van Let van Casa Las Dunas ontmoet in de zomer van 2011 voor de bezichtiging van een appartement in Guardamar del Segura. De eerste ontmoeting met Hans gaf ons meteen een zeer goed gevoel en het vertrouwen in Casa Las Dunas was direct een feit. Na onze wensen te hebben uitgesproken aan Hans heeft hij ons geadviseerd een ander huis te bekijken wat beter zou aansluiten op onze wensen. Onze intentie was een huis kopen voor eigen gebruik maar wat ook geschikt dient te zijn voor de verhuur. Zo gezegd zo gedaan hebben wij een nieuwbouw appartement gekocht in La Mata direct aan het strand; zeer geschikt voor verhuur, het hele jaar door.
De voorlopige akte werd getekend eind 2011 maar door enige problemen met de gemeente was de bouw aanzienlijk vertraagd. Gedurende de gehele periode heeft het team van Casa Las Dunas, in het bijzonder Katia en Hans, ons uitstekend op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Regelmatig werden ons foto’s gemaild van de ontwikkeling van het project. Het gewekte vertrouwen in eerste instantie is dan ook zeker omgezet in goed geleverde prestaties van Casalasdunas.
Na het passeren van de definitieve akte afgelopen juli hebben wij het appartement volledig in beheer gegeven aan Hans en zijn team; met als resultaat dat het appartement van augustus tot en met eind januari al verhuurd is.
Wij willen Hans, Katia, Rogier en het gehele team hartelijk danken voor de gehele begeleiding bij het aankoopproces. Khadija en Leonard.


30-08-2014 09:59

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten