HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Mevr. Flooren-Passchier over CasaLasDunas

Onze eerste kennismaking met Casa Las Dunas was op de Second Home beurs in Nederland. Alvorens daadwerkelijk een makelaar in de arm te nemen, hebben we eerst zelf de Costa Blanca -in zes weken per fiets- verkend, waarbij aan het einde daarvan de omgeving van Guardamar met stip bij ons op nummer 1 kwam te staan. Omdat wij inmiddels ook een goede indruk van Casa hadden gekregen, hebben we vanuit Nederland contact met Hans opgenomen en onze uitgebreide wensenlijst aan hem voorgelegd. Hier kregen we snel een enthousiaste en positieve reactie op. Het was werkelijk: U vraagt, wij draaien.

We hadden zelf meer dan tien huizen- via internet uitgezocht- op ons lijstje staan om te gaan bezoeken en wilden dat binnen een bepaalde week doen. Dat was allemaal prima te plannen en Casa zelf had daar ook nog -na het kritisch bekijken van onze voorkeuren- een aantal huizen aan toegevoegd.
Al met al vonden we ons droomhuis op de derde dag! Het was een huis uit hun eigen portefeuille wat ons met klem werd aangeraden om ook te gaan bekijken. Aan het eind van de week was de koop een feit!
We zijn zeer tevreden over de wijze waarop aan onze wensen tegemoet werd gekomen. Niet alleen tijdens de koop maar ook de aftersales was uitstekend. Het hele team zet zich in om alles soepel te laten verlopen. Niets dan lof. We zullen vast zo nu en dan nog eens bij Hans en zijn team binnenlopen; niet alleen met een vraag of voor advies maar ook gewoon voor een praatje!

John en Paulien Flooren


18-06-2016 01:16

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten