HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. Jan Mensch over CasaLasDunas

We zochten een bestaande woning in het lagere prijssegment en waren daarmee een behoorlijk vreemde eend in de bijt voor CLD, dat zich voornamelijk richt op nieuwbouw in de wat duurdere prijsklasse. Daar komt nog bij dat wensenlijst en budget op gespannen voet stonden: geen eenvoudige opdracht, dus. Om te voorkomen dat we een woning zouden uitzoeken die al was verkocht nog voor we naar Spanje afreisden kwamen we uiteindelijk met CasaLasDunas een andere aanpak overeen: we boekten eerst onze reis naar Spanje en CasaLasDunas zorgde vervolgens voor een zo up to date mogelijke selectie van woningen. Tijdens die reis werden we door CLD helemaal in de watten gelegd en met name onze begeleider Kjell was niets teveel gevraagd. Maar helaas: onze droomwoning vonden we niet, althans niet binnen budget. Uiteindelijk vonden we die een week na thuiskomst op internet, maar toen hadden we dan ook van onze reis geleerd dat we onze doelen moesten bijstellen. Door een woning te kiezen die net wat verder van de kust af lag kwamen we binnen budget uit. Het zegt genoeg over CasaLasDunas dat we het vervolgens hebben aangedurfd ongezien een optie op deze woning te nemen, maar niet nadat Kjell voor ons de woning had geïnspecteerd en ons een set foto`s had toegestuurd. Toen we opnieuw afreisden naar Spanje om de koop rond te maken kregen we daarbij opnieuw een prima en persoonlijke begeleiding van Kjell en Katia.


Toelichting Mondi

Deze reactie is afkomstig van een lid, die op basis van een Mondi lidmaatschap Plus om extra aankoopbegeleiding via Mondi heeft gevraagd. Dit houdt in: bemiddeling aankoop appartement voor onbepaald aantal uren tegen fixed price afspraak voor een periode van 3 maanden. Extra uren worden dus niet doorbelast. Mondi kijkt als het ware over de schouders mee, geeft gevraagd en ongevraagd advies en houdt het desbetreffende lid de spiegel voor. Met nadruk wijzen wij erop dat Mondi nooit een commissie of fee ontvangt van welke derde persoon/partij dan ook.


Deze testcase is een onderdeel van het te introduceren label ‘Mondi Approved’. Dit wordt een gecertificeerd keurmerk per 1 januari 2016.

07-09-2015 14:29

terug

Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten