HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Anonieme bezoeker over CasaLasDunas

In 6 jaar tijd maar liefst 2x (!) een huis gekocht en 1 verkocht met/via Casa Las Dunas. In 2013 waren we jong(er) en onervaren in Spanje en werden geweldig geholpen met onze zoektocht. Je moet niet eigenwijs zijn en denken `ik kan het allemaal zelf wel`. De werkwijze van Casa Las Dunas: niet pushen, niet opdringerig en geen teksten van `je moet snel beslissen`. Nee, gewoon een eerlijk en open verhaal met + en - . Ze nemen echt de tijd voor al je vragen en er wordt goed doorgevraagd aan ons wat we zochten en ze zijn met ons op zoek gaan. We kwamen bij een mooi huis terecht in 2013. Na de koop was het contact niet voorbij. We kwamen elkaar nog wel eens tegen of gingen bij het kantoor langs voor goede raad en die was NIET duur (die was gratis).

Ook na enkele jaren niet. Tja wat weet je als koper van een 2e huis in den vreemde? Fijn dat je de jaren daarna toch nog even kan sparren over bepaalde dingen die in Spanje gewoon anders gaan. In 2018 werden onze privéwensen wat anders en trokken de stoute schoenen om eens voor een ander huis te kijken. Groter, eigen zwembad etc. Wij dachten wel even op eigen houtje ergens een piloto (voorbeeld-) huis te bezoeken. Heel vriendelijk allemaal en bijna hadden we een duur huis gekocht. Alles is toch nieuw? Dat moet toch goed zijn? Het ziet er zo mooi uit... Laten we toch ook maar even bij Casa langs gaan.... dat heeft ons een fiasco en financiële strop bespaard. Bij de zgn. bouwer bleken geen bankgaranties aanwezig te zijn en klopte meer dingen niet na onderzoek van Casa Las Dunas. Geen verkoop praat, maar ze lieten het ook zien. Gegevens waar wij nooit bij zouden kunnen komen… De keus was nog steeds aan ons.

Na een paar goede gesprekken wat we precies zochten zouden ze ons eens alternatieve gelijkwaardige woningen laten zien. Hier hebben we toen vorig jaar een prachtige woning gekocht. De sleutel hebben we onlangs gekregen en alles verliep het afgelopen jaar even vlekkeloos, zowel het bouwen, financieel en geen extra kosten wat je wel eens hoort. Top begeleiding door Casa Las Dunas.

Tja, dan moet je ook nog je eerste 2e huis verkopen omdat je iets anders hebt gekocht... de keus is dan niet zo moeilijk bij wie je dat doet! En is inmiddels verkocht. Er is veel kaf onder het koren bij makelaars in Spanje en ook het verschil in kennis scheelt nog al. Als we over een aantal jaren weer iets anders zoeken, gaan wij weer naar Casa Las Dunas.

Bedankt toppers!

28-08-2019 21:33

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten