HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. Mike Clément over CasaLasDunas

Eindelijk hebben we onze droomvilla gevonden! Het was een lange weg, omdat wij eigenlijk voor Frankrijk gekozen hadden, maar vanwege het klimaat verder zijn gaan zoeken in Spanje en zijn dan meer dan een jaar alle Costa’s gaan bezoeken en onderzoeken naar de juiste locatie en partner die ons kan bijstaan bij het bouwen van een moderne villa.
We waren al regelmatig in contact geweest met Casalasdunas  en zijn uiteindelijk met dit fijne kundige team in zee gegaan en de villa in een geheel nieuwe stijl laten bouwen in de streek Orba Vallei te Denia. Deze streek biedt ons zeezicht, groen landschap en leuke gezellige Spaanse dorpjes.
Over het gehele bouwproces, zoals de betrokkenheid bij de architect, de bouwer en de kundige Nederlandse begeleiding heeft ons enorm goed gevoel gegeven om de keuze gemaakt te hebben, zelf op afstand te laten bouwen, het kan dus wel, terwijl we zo veel verhalen gehoord hadden dat dit nooit goed kan gaan in Spanje.
Wij willen dan ook het CasaLasDunas team van harte bedanken voor het eind resultaat en hopen hier jaren van te gaan genieten onder de Spaanse zon.
Afz. Een gelukkige familie!  Mike en Trees

15-03-2012 10:26

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten