HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. m huysmans over CasaLasDunas

Na lang wikken en wegen zijn wij ons vorig jaar gaan oriënteren om een tweede huis te kopen aan de Costa Blanca. De doorslag voor de Costa Blanca was de vliegtijd naar Alicante en het toch bijna altijd mooie weer.
Door te zoeken op internet, informatie in te winnen en het bezoeken van de Secondhomebeurs kwamen we bij dhr van let van Casalasdunas in La Marina terecht. Na de persoonlijke kennismaking op de beurs hebben we onze wensen doorgegeven en de mensen van kantoor zijn daarmee aan de slag gegaan.
Al snel kregen wij een aantal woningen door die redelijk aan onze wensen voldeden. Toen hebben we besloten om naar Spanje af te reizen om samen met Rogier van Let de woningen te bekijken die ons wel aanstonden.
We werden daarin goed begeleid, zeker omdat wij de woning ook wilde verhuren door Casalasdunas. Dan moet je daar met een ander oog naar kijken dan dat je er permanent gaat wonen. Rogier vertelde ons de voor en nadelen en wat de kans op een goede verhuur was van de woningen.

Afgelopen week zijn we bij de notaris geweest en hebben alles geregeld. We kunnen niet anders zeggen dat het hele team van Casalasdunas ons goed geholpen heet vanaf het begin tot het einde.
Nu gaan we voortaan 3 x per jaar naar Spanje en voor de rest verhuren we het huis. Misschien dat we later als we met pensioen gaan vaker ervan kunnen genieten, maar nu is het alvast een goede investering voor later.

Martha en Frans Huysmans

21-02-2014 21:51

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten