HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Elite Inmobiliaria

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Kantooradres Spanje
(uitsluitend op afspraak):
Avenida La Sierrezuela 44
29651 Mijas Costa

Postadres Spanje:
Apartado de Correos 243
29640 Fuengirola (Málaga)
T: +34 952 664 373
F: +34 952 665 723
E: info@eliteinmobiliaria.com
W: www.elitemakelaar.nl

Actief in:

Spanje

Over Elite Inmobiliaria

Elite Inmobiliaria is opgericht door Fred van Krimpen. In 1978 begon hij als een van de eerste makelaars met een buitenlandse nationaliteit aan de Costa del Sol. Als gediplomeerd makelaar o.g., medeoprichter en bestuurslid van het makelaarsverband GIPE en lid van La Confédération européenne de l'immobilier (CEI), kan hij bogen op een zeer uitgebreide ervaring. Tevens als projectontwikkelaar van enkele grote projecten. In latere specialisatiestudies behaalde hij het Diploma Bedrijfskunde, een Master in Ecologische Auditing en Milieubewuste Bedrijfsplanning, op de Politechnische Universiteit van Valencia meerdere deelcertificaten voor vakken als:
  • Onroerendgoedtaxatie;
  • Architectonische Restauraties;
  • Waardebepaling van het Cultureel Architectonisch Patrimonium;
  • De Nationale Onroerendgoedmarkt en Financieel beheer van Onroerendgoedbedrijven.
Maart 2009 werd met succes de studie voor Getuige Deskundige o.g. afgerond om bij rechtszaken te kunnen optreden. In de loop der jaren heeft hij een aanzienlijk netwerk van contacten met o.a. consulaat, advocaten, fiscalisten, architecten, gemeentelijke- en rijksinstanties, zorgsector, banken, nuts- en servicebedrijven, enz. opgebouwd. Inmiddels is de reputatie van betrouwbare makelaar dus ruimschoots verdiend mede omdat discretie bij de bemiddeling enorm hoog in het vaandel staat.

Het werkgebied van Elite is hoofdzakelijk omgeving Fuengirola, van Marbella tot Benalmadena en in de bergen van Valtocado via Mijas-Pueblo tot Buena Vista. Doch ook speciale objecten in andere plaatsen en het binnenland worden aangeboden. Elite Inmobiliaria werkt het liefst low-profile en heeft hoofdzakelijk langjarige, internationale klanten die men als "Individualisten" (met hoofdletter I) kan omschrijven en welke een zeer persoonlijke aanpak/ aandacht verlangen en krijgen. De ietwat eigenzinnige, ontspannen werkwijze is een beproefd succes zoals bewezen word middels het 35 jarig bestaan als makelaar.

Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

Koekenbakkers | 2 Verkopen in Spanje (door Fred van Krimpen)
Koekenbakkers | 1 Kopen in Spanje (door Fred van Krimpen)

Medewerkers:

Fred van Krimpen Directeur

Mondi over Elite Inmobiliaria:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten