HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScan Landendossiers NieuwsThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Mevr. Emily Peters over Elite Inmobiliaria

Fred van Krimpen heeft ons geweldig bijgestaan in de zoektocht naar en de aankoop van een privéwoning en een bedrijfspand in de omgeving van Sevilla, Andalucia.
Als moeder en dochter hadden wij de wens om naar Spanje te verhuizen en daar samen een bedrijf op te zetten, specifiek in onze ideeën over het woonhuis en een pand voor onze onderneming konden we echter nog niet zijn.
Fred heeft onze visie op wat wij nodig hadden stukje bij beetje bijgeschaafd; ons kundig gemaakt door ons met geduld en enthousiasme naar veel verschillende locaties mee te nemen, en door op de juiste momenten kritische en praktische vragen te stellen.
Hij luisterde aandachtig en heeft ons weten te begeleiden zonder op enig moment de zoektocht over te nemen.
Fred speelde vaak advocaat van de duivel waardoor we ons niet meteen lieten meeslepen door ons enthousiasme en gevoel, maar heel bewust de voors en tegens tegen elkaar af konden wegen om uit te komen bij een doordachte beslissing.
Obstakels bracht hij meteen onder de aandacht zodat we samen naar mogelijke oplossingen konden zoeken.
Door zijn brede kennis van zaken als zowel taxateur en projectontwikkelaar kon hij ons ook uitgebreid adviseren over de aanpak van de verbouwing toen we eenmaal onze panden gevonden hadden.
Bij de notaris was het fijn zijn vakkundige begeleiding te hebben bij het opstellen, lezen en begrijpen van de koopcontracten, zo wisten we precies waar we voor tekenden en dat onze positie goed werd verdedigd.
Hij heeft ons van het begin tot het eind ontzorgd en bewust gemaakt van alle aspecten waar we mee te maken zouden krijgen, tot aan het integreren in een Spaans dorp aan toe.
Ook na de koop staat hij ons samen met Lies Koster nog bij, en kunnen we met al onze vragen bij hen terecht.
Wij vinden Fred een allround makelaar met daadwerkelijk verstand van zaken, jarenlange ervaring, en veel kennis in en rond zijn vakgebied. Zijn enthousiasme, energie en inzet, laten zien dat hij er echt om geeft dat zijn klanten goed terecht komen. Hij stopt dan ook niet voordat hij er voor hen het beste uit haalt.
Wij zijn dan ook bijzonder blij dat wij bij Elite Inmobiliaria terecht zijn gekomen.

29-01-2019 18:55

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten