HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScan Landendossiers NieuwsThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. Erik Verhulst over Elite Inmobiliaria

Sinds kort zijn wij de eigenaars van een mooi appartement in de historische binnenstad van Málaga. Deze aankoop hadden we absoluut niet kunnen doen zonder de deskundige hulp van Fred van Krimpen van Elite Inmobiliaria.
Buiten het feit dat het een aimabele en vrolijke man is, is Fred terzake deskundig, komt hij zijn afspraken na en gaf hij ons tijdens het hele aankoopproces het gevoel dat alles onder controle is. Voor alle haken en ogen die aan de koop van een appartement in Spanje zitten had Fred een oplossing.

Vanaf het moment van eerste kennismaken (telefonisch vanuit Nederland) tot ver na het tekenen van de koopovereenkomst bij de notaris, is Fred behulpzaam geweest, meer dan we vooraf hadden kunnen bedenken (van adviezen en meelezen met het voorlopig koopcontract tot het aanmelden bij de belastingdienst en het op naam zetten van het appartement bij diverse instanties etc. etc.).

De grootte van het appartement valt in het niet bij de service die we Fred kregen. En bij dit alles was zijn lach nooit ver weg. Daarom, bedankt Fred!

25-10-2021 14:54

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten