HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScan Landen Wonen in het
buitenland
NieuwsThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Mevr. P.C.M. van der Werf over Elite Inmobiliaria

Tijdens mijn bezoek aan de "Second Home" beurs in Utrecht op 5 maart 2016 raakte ik erg enthousiast voor een heel mooi woonproject in het prachtige Andalucia.

Ik ben erg blij met mijn keuze om ter voorbereiding direct lid te worden van Mondi, waarna ik door Rob Smulders in contact ben gebracht met Fred van Krimpen van Elite Inmobiliaria.Al snel heb ik een bezoek gepland voor kennismaking en bezichtiging en heb vanaf dat moment alleen maar positieve ervaringen gehad!

Fred is altijd vriendelijk en opgewekt, een gezellige prater, maar steeds een gentleman.

Ondanks mijn enthousiasme bekijkt hij ook steeds alle aspecten op een realistische manier, zoals bijv. mij direct ter vergelijking ook andere projecten te laten bezichtigen.

Groot compliment voor zijn stapsgewijze begeleiding tijdens het gehele aankoopproces.

Allereerst heeft hij grondig research gedaan naar de woning en ook m.b.t. de verkopende partij.

Hij beschikt tevens over de juiste contacten, zodat tijdens mijn tweede bezoek snel een aantal noodzakelijke formaliteiten verzorgd konden worden (aanvraag N.I.E. nr bij vreemdelingenpolitie, openen Spaanse bankrekening).

Vanaf het begin van dit "avontuur" al direct vertrouwen gekregen in zijn werkzaamheden, mede door zijn grote ervaring en kennis van zaken en het meedenken vanuit kopersperspectief.

Alles wordt netjes en overzichtelijk gedocumenteerd, ook van zijn werk "achter de schermen" werd ik voortdurend op de hoogte gehouden.
Ik ontving steeds uitgebreid verslag van de voortgang en kopieën van diverse documenten werden alvast per mail toegezonden - - heel zorgvuldig.

Zijn enthousiasme voor zijn werk en vooral zijn professionaliteit versterken elkaar!Precies 2 maanden na mijn bezoek aan de beurs (nl op 5 mei) heb ik het koopcontract getekend bij de notaris, gevolgd door inschrijving Eigendomsregister en aanvraag nutsvoorzieningen.
Ook deze onderdelen werden vlot door hem gecoördineerd.

Ondanks het zakelijke karakter van de overeenkomst is alles op een hele prettige en informele manier verlopen.

Zijn service gaat verder dan alleen het afgesprokene, bijv. zijn toezegging om evt. beschikbaar te zijn bij aflevering meubilair door transporteur en ook in de toekomst altijd bereikbaar/behulpzaam te willen zijn wanneer nodig.

Mijn positieve ervaring betr. de aankoop van een woning aan de Costa del Sol is voor een groot deel te danken aan de inzet van Fred!

10-06-2016 21:42

terug

Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten