HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScan Landen Wonen in het
buitenland
NieuwsThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. Steven Sanches over Elite Inmobiliaria

Onze ervaring in een paar trefwoorden:
Makelaar next level - professioneel - betrouwbaar - veel know how - komt afspraken altijd na - service next level- veel geduld - open minded.

Door Mondi zijn wij verwezen naar Elite Inmobiliaria - Fred van Krimpen. Het eerste contact was gelijk al prettig. Alhoewel we goed waren voorbereid komt er toch best veel op je af. In een periode van twee weken die ook bedoeld was als vakantie hebben wij met hulp van Fred een mooi appartement kunnen uitkiezen en kopen. Fred kwam met een verrassend mooie plek die wij nog niet hadden ontdekt. Uiteindelijk hebben we juist daar ons appartement gekocht.

We hebben ook nog echt van onze vakantie kunnen genieten omdat Fred alles op een rij had voor ons en ervoor zorgde dat de te nemen stappen efficiënt werden ingepland. Stap voor stap begeleidt hij je door het proces en de manier waarop dit ging was voor ons heel erg fijn. Overzichtelijk, relaxed maar wel heel doelgericht. Dit hadden we nooit voor elkaar gekregen zonder Fred aan onze zijde. Uit voorzorg in verband met Covid hebben we hem zelfs gemachtigd om de definitieve koop en overdracht voor ons te regelen. Dat ging heel goed met snelle en duidelijke communicatie. Alles wordt op een zeer nette manier teruggekoppeld.

De expertise en knowhow ligt er nooit dik bovenop. Dat maakt hem zeer gemoedelijk en prettig in de omgang. Maar ondertussen regelt hij werkelijk alles voor je. Ook na de koop als je denkt aan energie, internet. Ja zelfs een schilder op zeer korte termijn en het ontvangen van de verhuizer met onze spullen vanuit NL. Een fijne man die altijd zijn afspraken nakomt.

Hartelijk dank voor alle goede zorgen - alle 5 sterren zijn dubbel en dwars verdiend!

Opmerking Mondi
Het komt eigenlijk niet veel voor dat Mondi leden direct in contact brengt met makelaars. Fred van Krimpen is één van die uitzonderingen waarbij we weten dat onze leden in zeer goede handen zijn.

16-11-2020 23:20

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten