HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Tip van de maand augustus

Via de zoekfunctie in de rechter bovenhoek van deze website vindt u snel en makkelijk de informatie vinden die u zoekt.

augustus 2008 | tip van de maand

Mondi beschikt over veel informatie. Om deze voor u toegankelijker te maken, pikt Mondi daar iedere maand handige items uit in de vorm van een tip van de maand. Iedere maand leest u op deze pagina een nieuw tip. Dit kan gaan over wetgeving in Spanje of belastingen in Turkije, maar ook over hypotheken of zorg in het buitenland. Deze maand ‘snelle zoekfunctie’.

De website bevat veel informatie. Meer nog dan de oude website. Hoewel de navigatie vereenvoudigd is, kan het zijn dat u niet binnen een paar klikken die informatie vindt die u zoekt.

Om deze reden heeft de website een intelligente zoekfunctie. Deze vindt u in de rechterbovenhoek van de website, in het grijze vlak. Zoekt u informatie over een bepaald onderwerp, een land of een aanbieder van onroerend goed? Dan kunt u deze via de zoekfunctie snel en eenvoudig vinden. Zoekt u bijvoorbeeld op 'Mondi professional', dan krijgt u resultaten die betrekking hebben op dit onderwerp. Achter de resultaten staat een percentage.

De zoekfunctie is vooral handig als u een makelaar wilt beoordelen. Als u de naam intikt, komt u snel op de pagina waar u uw beoordeling kunt achterlaten. 

Heeft u ideeën voor een tip? Laat ons deze dan weten door een bericht te plaatsen hieronder op deze pagina. 

Vorige tips van de maand:

2011: januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december
2010: januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december
2009: januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december
2008: januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

Mondi is een onafhankelijke belangenorganisatie die opkomt voor de collectieve belangen van haar leden en die hen voorziet van preventieve informatie om succesvol een woning in het buitenland aan te schaffen. Met een lidmaatschap van Mondi kunt u onbeperkt vragen stellen over alles wat te maken heeft met de aanschaf en bezit van buitenlands vastgoed. Met Mondi next nieuws blijft u op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen.Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 01-08-2008

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten