HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Aankoopbegeleiding+
Mondi krijgt als belangenorganisatie al jarenlang verzoeken om aspirant-kopers van vastgoed in het buitenland persoonlijk te begeleiden. Het vinden van een professionele en betrouwbare makelaar blijkt toch knap lastig te zijn. 

Een professionele website of een vlotte babbel zegt nog niets over de toegevoegde waarde van de makelaar die u in vertrouwen wenst te nemen. Daar zijn voldoende praktijksituaties van bekend. Natuurlijk heeft Mondi niet de wijsheid in pacht, maar we weten als geen ander hoe zorgeloos gekocht kan worden.

Persoonlijke aankoopbegeleiding
Mondi begeleidt u van de oriëntatie- tot en met de aankoopfase op transparante wijze en uitsluitend uit uw belang. Alle onderhandelingen en het uitbrengen van een bod kunt u aan Mondi overlaten, nadat vastgesteld is wat de marktconforme waarde is van het vastgoedobject.
Nadat Mondi een duidelijk profiel heeft van de aspirant-koper, die beschikt over een Mondi lidmaatschap Plus of Premium, zoeken we een makelaar om de wensen kenbaar te maken. De naam- en contactgegevens houden we nog even voor ons, totdat duidelijk is dat de makelaar van grote toegevoegde waarde is en er een goede match kan ontstaan. Met nadruk vermelden we dat Mondi geen fee of commissie ontvangt van welke derde partij dan ook, zonder u hierover vooraf te informeren. Indien Mondi verbeterde commissie afspraken kan maken, wordt vooraf schriftelijk de verdeelsleutel van het behaalde voordeel vastgelegd via een 'Dienstverleningsovereenkomst Aankoopbegeleiding Vastgoed'.

Dit houdt in dat Mondi sowieso vanuit het belang van haar leden handelt en als het ware continu over de schouders meekijkt om daar waar noodzakelijk gevraagd en ongevraagd advies te geven. Aangezien het moeilijk in te schatten is hoeveel uur Mondi in dit traject daadwerkelijk actief zal zijn, bieden we een vaste prijs aan voor aankoopondersteuning vanaf de oriëntatie- tot en met de aankoopfase.
Hebt u al een woning op het oog en zit u al in de aankoopfase, dan kunt u ook gebruik maken van de persoonlijke aankoopbegeleiding tijdens de aankoopfase.

Prijs is exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. Mondi hanteert een vaste lage prijs voor aankoopbegeleiding. Als Mondi de onderhandelingen voert, rekent Mondi een inkoopfee van 10 procent (over verschil tussen vraag- en koopprijs). Mondi is dus de enige partij die er belang bij heeft dat u niet meer betaalt dan noodzakelijk. De inkoopfee en het commissievoordeel wordt na het overeenkomen van de definitieve aankoopprijs en het tekenen van de (voorlopige) koopovereenkomst met opdrachtgever verrekend.


€ 1975,00
Prijs is inclusief btw

toevoegen

Binnenkort treft u hier uitgelichte webshop producten aan.


Snelle levering aan de deur!
Niet goed, geld terug!
Online betalen of via factuur!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten