HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Aankoopbegeleiding+
Gewicht: 0gr
Mondi krijgt als belangenorganisatie al jarenlang verzoeken om aspirant-kopers van vastgoed in het buitenland persoonlijk te begeleiden. Het vinden van een professionele en betrouwbare makelaar blijkt in de praktijk toch knap lastig te zijn. Ga dus zeker niet het wiel opnieuw uitvinden.

Een professionele website of een vlotte babbel zegt nog niets over de toegevoegde waarde van de makelaar, die u in vertrouwen wenst te nemen. Daar zijn voldoende praktijksituaties van bekend. Natuurlijk heeft Mondi niet de wijsheid in pacht, maar we weten als geen ander waar u de mosterd kunt halen.

Persoonlijke aankoopbegeleiding
Mondi begeleidt u van de oriëntatie- tot en met de aankoopfase van A tot Z en uitsluitend uit uw belang zonder fee van derden. Het onderhandelen en het uitbrengen van een bod kunt u aan Mondi overlaten, nadat duidelijk is wat de marktconforme waarde is van het vastgoedobject.
Nadat Mondi een duidelijk profiel heeft van de aspirant-koper, die beschikt over een Mondi lidmaatschap Plus of Premium, zoeken we een makelaar om de wensen kenbaar te maken. De naam- en contactgegevens houden we nog even voor ons, totdat duidelijk is dat de makelaar van grote toegevoegde waarde is en er een goede match kan ontstaan. Met nadruk vermelden we dat Mondi geen fee of commissie ontvangt van welke derde partij dan ook.

Dit houdt in dat Mondi sowieso altijd vanuit het belang van haar leden handelt en als het ware continu over de schouders meekijkt en daar waar noodzakelijk gevraagd en ongevraagd advies geeft. 

Aangezien het moeilijk in te schatten is hoeveel uur Mondi in dit traject daadwerkelijk actief zal zijn en we altijd adviseren om niet te besparen op deskundigheid, bieden we een vaste prijs aan voor aankoopondersteuning vanaf de oriëntatie- tot en met de aankoopfase. Als blijkt dat de aankoop van een (tweede) woning in het buitenland of een recreatiewoning in Nederland om welke moverende reden dan ook niet doorgaat, is dat geen enkel probleem. Het maakt ook niet uit of u een maand, een jaar of langer nodig hebt om tot een weloverwogen aankoopbeslissing te komen.
Hebt u al een woning op het oog en zit u al in de aankoopfase, dan kunt u ook gebruik maken van de persoonlijke aankoopbegeleiding tijdens de aankoopfase.

Prijs is exclusief eventuele reis- en verblijfskosten.€ 1815,00
Prijs is inclusief btw

toevoegen

Binnenkort treft u hier uitgelichte webshop producten aan.


Snelle levering aan de deur!
Niet goed, geld terug!
Online betalen of via factuur!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten