HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Mondi lidmaatschap en diensten

Het Mondi lidmaatschap is onmisbaar voor (toekomstige) eigenaren van een woning of beleggingsobject in het buitenland, maar ook voor aspirant-kopers van een recreatiewoning in Nederland. Ongeacht of u zich in de oriëntatiefase bevindt, al een woning hebt aangekocht of deze weer wilt gaan verkopen.

Met een Mondi lidmaatschap hebt u toegang tot waardevolle informatie en kunt u onbeperkt vragen stellen over de aanschaf en bezit van een (tweede) huis, vastgoedbeleggingen en emigratie. Met het Mondi lidmaatschap en aanvullende diensten, wordt al snel voor (tien)duizenden euro's bespaard en kan eventuele narigheid met soms desastreuze gevolgen voorkomen worden. Belangrijk is wel dat u proactief gebruik maakt van de mogelijkheden die de belangenorganisatie biedt.

Mensen die zonder zorgen vastgoed willen (ver)kopen, hebben veel vragen en willen weten welke juridische, fiscale, financiële en praktische consequenties hun beslissing heeft. Mondi adviseert haar leden in collectief verband en desgewenst kan gebruik worden gemaakt van persoonlijk advies en begeleiding. Vanuit praktische ervaringen en preventief oogpunt biedt Mondi aanvullende diensten aan.
Mondi is onpartijdig, onafhankelijk, objectief en handelt uitsluitend uit het belang van haar leden.

Duur Mondi lidmaatschap
Lidmaatschappen en abonnementen worden aangegaan voor de periode van een jaar op basis van vooruitbetaling. Zonder tijdige opzegging worden lidmaatschappen en abonnementen automatisch verlengd voor de periode van een jaar. Voor tijdelijke overeenkomsten geldt voor zakelijke opdrachtgevers een opzegtermijn van 8 weken en voor consumenten een opzegtermijn van één maand voor vervaldatum.

Persoonlijke begeleiding
Met een Mondi lidmaatschap Premium hebt u recht op persoonlijke begeleiding van Rob Smulders (directeur). Het honorarium wordt bij aanvang van de werkzaamheden met u afgesproken. Meestal gebeurt dit op basis van een vaste prijsafspraak (zie ook mogelijkheden Mondi diensten).
Het honorarium is inclusief kantoorkosten, maar exclusief eventuele additionele kosten zoals reis- en verblijfskosten. Reistijd met de auto wordt niet per uur doorbelast, maar is verdisconteerd in de kilometerprijs à € 0,70 per kilometer. Dat is per saldo voordeliger. Door zijn kennis, ervaring en contacten is Rob Smulders als belangenbehartiger van grote toegevoegde waarde. 

Mondi diensten
Voor alle diensten van Mondi geldt een vaste prijsafspraak. Als u een woning koopt in het buitenland, bespaar dan zeker niet op deskundigheid, maar betaal ook niet meer dan noodzakelijk. De juridische QuickScan is een goed voorbeeld, maar Rob Smulders maakt ook verbeterde prijsafspraken met zorgvuldig geselecteerde onafhankelijke deskundigen.

De passie van Rob Smulders ligt vooral bij de begeleiding van leden. "Door kritisch en altijd goed bereikbaar te zijn, maar ook door (on)gevraagd advies te geven over andere praktische aspecten dan alleen de aankoop, worden aspirant-kopers zich veel meer bewust wat echt relevant is in het oriëntatie en aankoopproces. Ontzorgen en dus zonder stress tot een weloverwogen aankoopbeslissing komen: dat is ook zo'n dankbaar werk!"
Aankoopbegeleiding plus, aankoopbegeleiding of verkoopbegeleiding.


Uitgelichte producten uit onze webshop:

Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten