HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Mondi lidmaatschap en diensten

Het Mondi lidmaatschap is onmisbaar voor (toekomstige) eigenaren van een woning of beleggingsobject in het buitenland, maar ook voor aspirant-kopers van een recreatiewoning in Nederland. Ongeacht of u zich in de oriëntatiefase bevindt, al een woning hebt aangekocht of deze weer wilt gaan verkopen.

Met een Mondi lidmaatschap hebt u toegang tot waardevolle informatie en kunt u onbeperkt vragen stellen over de aanschaf en bezit van een (tweede) huis, vastgoedbeleggingen en emigratie. Met het Mondi lidmaatschap en aanvullende diensten, wordt al snel voor (tien)duizenden euro's bespaard en kan eventuele narigheid met soms desastreuze gevolgen voorkomen worden. 

Mensen die zonder zorgen vastgoed willen (ver)kopen, hebben veel vragen en willen weten welke juridische, fiscale, financiële en praktische consequenties hun beslissing heeft. Mondi adviseert haar leden in collectief verband en desgewenst kan gebruik worden gemaakt van persoonlijk advies en begeleiding. Vanuit praktische ervaringen en preventief oogpunt biedt Mondi aanvullende diensten aan. Mondi is onpartijdig, onafhankelijk, objectief en handelt uitsluitend uit het belang van haar leden.
Persoonlijke begeleiding
Met een Mondi lidmaatschap Premium hebt u recht op persoonlijke begeleiding van Rob Smulders (directeur). Het honorarium wordt bij aanvang van de werkzaamheden met u afgesproken. Meestal gebeurt dit op basis van een vaste prijsafspraak (zie ook mogelijkheden diensten).
Het honorarium is inclusief kantoorkosten, maar exclusief eventuele additionele kosten zoals reis- en verblijfskosten. Reistijd met de auto wordt niet per uur doorbelast, maar is verdisconteerd in de kilometerprijs à
€ 0,70 per kilometer.

Uitgelichte producten uit onze webshop:

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten