HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Verkoopbegeleiding
Als juridisch eigenaar dient u over alle noodzakelijke documenten inclusief woonvergunning en eigendomsbewijs te beschikken en deze op verzoek aan Mondi te tonen en als kopie aan te leveren. Er mogen geen complicaties zijn, waaronder juridische procedures of (te verwachten) claims met betrekking tot de aangeboden woning. Als er problemen zijn, dienen deze eerst opgelost te worden. Ook daar maakt Mondi zich sterk voor.
Mondi zoekt, selecteert en screent een ervaren makelaar, die kennis van zaken heeft, over een goede reputatie en een uitstekend internationaal netwerk beschikt, en die op proactieve wijze uw woning kan aanbieden.
De makelaar moet uiteraard in staat zijn om tot een goed onderbouwde waardebepaling te komen met aanbevelingen hoe de woning gepromoot kan worden. Mondi onderhandelt namens het Mondi lid over de verkoopcommissie en condities en kijkt na akkoord tussen partijen over de schouders van de juridisch eigenaar mee en moedigt de makelaar aan, om daar waar noodzakelijk tot een succesvolle verkooptransactie te komen. Mondi treedt op als klankbord en geeft gevraagd en ongevraagd advies in het belang van het betreffende lid.

Prijs is exclusief eventuele reis- en verblijfskosten.

€ 795,00
Prijs is inclusief btw

toevoegen

Binnenkort treft u hier uitgelichte webshop producten aan.


Snelle levering aan de deur!
Niet goed, geld terug!
Online betalen of via factuur!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten