HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Juridische QuickScan
Als u een (tweede) huis koopt in het buitenland, dan is het bijzonder risicovol een (voorlopige) koopovereenkomst te tekenen zonder een advocaat te raadplegen. Om conflicteerde belangen te vermijden, schakelt u een onafhankelijk advocaat in. Dus schakel zeker niet de advocaat in die reeds de verkopende partij vertegenwoordigt.

Mondi let zeer nadrukkelijk op de integriteit van de deskundige en biedt haar leden een juridische QuickScan van de (voorlopige) koopovereenkomst aan:
  • Het voorgelegde contract wordt doorgenomen;
  • Tekortkomingen of onvolledigheden worden gesignaleerd;
  • U krijgt bij voorkeur van de Nederlandstalige advocaat per e-mail het resultaat van de bevindingen;
  • Indien gewenst, kan een en ander vervolgens telefonisch nog worden doorgenomen.
Bespaar nooit op deskundigheid! 
Afhankelijk van in welk land u vastgoed wenst aan te schaffen, is het gebruikelijk dat u minimaal 1 procent van de koopprijs voor de juridische dienstverlening betaalt. Houd u rekening met mogelijke conflicterende belangen. Een advocaat kan en mag nooit twee belangen dienen. Dit houdt in dat een advocaat nooit zowel voor de makelaar of projectontwikkelaar actief kan zijn als voor aankopende partij. Helaas is dit in de praktijk schering en inslag.
De onafhankelijke juridische QuickScan van Mondi wordt op dit moment aangeboden voor de aankoop van vastgoed in Frankrijk, Spanje, Italië, Oostenrijk, Portugal, Curaçao, Hongarije en Turkije. Andere landen zijn op aanvraag.


€ 1095,00
Prijs is inclusief btw

toevoegen

Binnenkort treft u hier uitgelichte webshop producten aan.


Snelle levering aan de deur!
Niet goed, geld terug!
Online betalen of via factuur!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten