HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Aankoopbegeleiding
Mondi krijgt als belangenorganisatie al jarenlang verzoeken om aspirant-kopers van vastgoed in het buitenland persoonlijk te begeleiden. Het vinden van een professionele en betrouwbare makelaar blijkt in de praktijk toch knap lastig te zijn. Ga dus zeker niet het wiel opnieuw uitvinden.

Een professionele website of een vlotte babbel zegt nog niets over de toegevoegde waarde van de makelaar, die u in vertrouwen wenst te nemen. Daar zijn voldoende praktijksituaties van bekend. Natuurlijk heeft Mondi niet de wijsheid in pacht, maar we weten als geen ander waar u de mosterd kunt halen.

Persoonlijke aankoopbegeleiding tijdens de aankoopfase
U wilt het zekere voor het onzekere! Mondi begeleidt u tijdens de aankoopfase en uitsluitend uit uw belang zonder fee van derden. Het onderhandelen en het uitbrengen van een bod kunt u aan Mondi overlaten, nadat duidelijk is wat de marktconforme waarde is van het vastgoedobject.
Misschien hebt u al een woning op het oog en wenst u toch graag de begeleiding van Mondi. Of u weet al heel goed wat uw wensen zijn, maar wilt graag de puntjes op de 'i' zetten.

Aangezien het moeilijk in te schatten is hoeveel uur Mondi in dit traject daadwerkelijk actief zal zijn en we altijd adviseren om niet te besparen op deskundigheid, bieden we een vaste prijs aan voor aankoopondersteuning tijdens de aankoopfase. Als blijkt dat de aankoop van een (tweede) woning in het buitenland of een recreatiewoning in Nederland om welke moverende reden dan ook niet doorgaat, is dat geen enkel probleem. Deze vorm van aankoopbegeleiding geldt voor een maximale periode van drie maanden. 
Hebt u meer tijd nodig of bevindt u zich nog in de oriëntatiefase, maak dan gebruik van de aankoopbegeleiding Plus.

Prijs is exclusief eventuele reis- en verblijfskosten. Mondi hanteert een vaste lage prijs voor aankoopbegeleiding. Als Mondi de onderhandelingen voert, rekent Mondi een inkoopfee van 10 procent (over verschil tussen vraag- en koopprijs). Mondi is dus de enige partij die er belang bij heeft dat u niet meer betaalt dan noodzakelijk. De inkoopfee wordt na het overeenkomen van de definitieve aankoopprijs en het tekenen van de (voorlopige) koopovereenkomst met opdrachtgever verrekend.


€ 975,00
Prijs is inclusief btw

toevoegen

Binnenkort treft u hier uitgelichte webshop producten aan.


Snelle levering aan de deur!
Niet goed, geld terug!
Online betalen of via factuur!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten