HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Costa Select

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Kantoor Nederland
Daam Fockemalaan 22
3818 KG Amersfoort

Kantoor Spanje
(Costa Blanca Noord)
Carrer Les Capelletes 37-1
03726 Benitachell
T: + 31 (0)33 2584617
E: info@costaselect.com
W: www.costaselect.com

Actief in:

Spanje: Costa Blanca Noord
Werkgebied: Denia, Javea, Benitachell, Moraira, Benissa, Calpe, Altea en de Jalon vallei.


Over Costa Select

Aankoopmakelaar Costa Blanca Noord
Winnaar van de mondi award 2014
"In 2005 ben ik begonnen met Costa Select nadat ik zag dat er nog steeds vele kopers uit het buitenland een rad voor ogen werd gedraaid. Dat varieerde van slechte voorlichting, bijvoorbeeld door huizen i.v.m. de zonligging alleen op een bepaald moment van de dag te laten zien, tot pure oplichting zoals het willens en wetens een stuk grond als bouwgrond verkopen terwijl bekend was dat er nooit gebouwd zou mogen worden. Het valt niet mee om als koper, een soort eenmalige passant voor de meeste makelaars, je weg te vinden en op de hoogte te zijn van alle facetten om ervoor te zorgen dat je niet de bekende "kat in de zak" koopt. Ik heb de huizenmarkt in Spanje een aantal jaren vanaf 2002 van nabij gevolgd en besloot in 2005 als aankoop-makelaar me alleen te richten op de koper en hem / haar veilig door het hele proces te loodsen, kopen zonder zorgen dus.

Oriëntatiegesprek in Nederland
Daar wij zowel in Nederland als in Spanje een kantoor hebben, kunnen wij u kosteloos en geheel vrijblijvend bij u thuis of elders bezoeken om al uw vragen te beantwoorden voordat u naar Spanje afreist. Hoe beter u op de hoogte bent, hoe efficiënter uw bezichtigingstrip verloopt. Onze dienstverlening Het trotse bezit in Spanje betekent meer dan de aankoop alleen. Met een goed op elkaar ingespeeld netwerk van samenwerkende lokale dienstverleners kunnen wij u onderstaande diensten aanbieden, zodat ook het bezit van de woning zonder zorgen verloopt.
  • Aankoopbegeleiding;
  • Bouwbegeleiding bij nieuwbouwhuizen;
  • Begeleiden van (grote) verbouwingen (vaste NL aannemer);
  • Verhuurservices, property management, onderhoud tuin en zwembad, woninginrichting;
  • Daarnaast hebben we contacten met meerdere banken, fiscaal specialisten en tal van andere partijen zodat al uw wensen kunnen worden vervuld,"
aldus Marc Stam: uw Nederlandse aankoopmakelaar in Spanje.
Costa Select is officieel geregistreerd als makelaar bij de beroepsvereniging van makelaars in de provincie Alicante APIAL, voor het gemak het Spaanse equivalent van de NVM. Registratienummer A135 (Marc Stam).


Medewerkers:

Marc Stam Directeur
Daniëlle de Haan Consultant
Denise van Scheppingen Consultant

Mondi over Costa Select:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi met eventueel aanvullende nuttige informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten