HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. R Miltenburg over Costa Select

Wat begonnen is met een weekendje in Javea bijna 10 jaar geleden, heeft nu geleid tot de aankoop van onze dromen. Ieder jaar groeide onze wens om ooit eens een huis te kopen in Javea.
4 Jaar geleden ben ik daarom in contact gekomen met Marc Stam. Ik wilde wel eens weten, een huis kopen in Spanje, wat houdt dat allemaal in. Ik ben iemand die niet graag voor verassingen komt te staan.
Marc nodigde mij uit op zijn kantoor. Ik zei hem dat ik informatie wilde over alles waar je mee te maken krijgt wanneer je een huis gaat kopen in Spanje en niet van plan was om op korte termijn een huis te kopen. Voor hem was dit geen enkel probleem. Uitgebreid heeft hij mij ingelicht waar ik voor kom te staan, mijn bezoek duurde bijna de hele middag. Van A tot Z wist ik nu wat te doen, maar ook wat juist niet te doen.
In de zomer van 2014 was voor ons het juiste moment gekomen op een volgende stap te maken.
Opnieuw nam ik contact op met Marc. Hij herinnerde ons gesprek nog van jaren geleden.
Omdat wij al bijna 10 jaar huizen hadden gehuurd in verschillende wijken in Javea, wisten wij vrij goed wat wij belangrijk vonden aan een huis en aan de locatie. Maar zie deze dan maar eens te vinden en voor een redelijke prijs.
Nu komt pas echt de kracht naar voren van Lucette en Marc. Wat doen andere makelaars? Zij doen of ze naar je luisteren, komen met een printje van verschillende huizen die in hun portefeuille zitten en gaan je deze laten zien. Geen woord over wat er allemaal komt kijken bij een aankoop door een buitenlander. Afspraak maken van bezichtigingen van huizen, dit vinden andere makelaars belangrijk. Ze laten je vervolgens huizen zien die duurder zijn dan jouw budget en totaal niet binnen jouw wensen vallen. Ergernis ten top.
Marc en Lucette niet. Zij luisteren wel naar je, heel goed zelfs. Door hun netwerk met andere makelaars hebben zij een totaaloverzicht en focussen zij zich niet op de huizen die alleen zij in hun portefeuille hebben, maar kijken ook naar huizen die bij andere makelaars te koop staan.
Onze wensen resulteerde in één bezichtiging. En u raadt het al, dit is nu ons huis.
Dit is het grote verschil tussen Costa Select en onze ervaringen met andere makelaars.
Naast het altijd zeer prettige contact met Lucette en Marc, zijn zij altijd op tijd, reageren zij snel en adequaat op al onze vragen en hebben zij voor al onze noodzakelijke contacten gezorgd zoals house-management, advocaat, aannemer en interieur-architecte. Geloof mij, een betere en completere partner vindt u niet.


Groet en veel plezier in Javea,
Richard en Ida.


18-05-2015 21:43

terug

Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten