HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScan Landendossiers NieuwsThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Anonieme bezoeker over Costa Select

Mijn vrouw en ik heb midden in de corona crisis een huis gekocht in Spanje met hulp van Costa Select. Na een kennismaking met Marc begin 2020, kregen we een duidelijk verhaal over de begeleiding. Op dat moment konden we nog niet beoordelen of deze mooie woorden ook omgezet zouden worden in daden. Op het moment van dit schrijven (januari 2021), zijn wij sinds een maand de gelukkige eigenaren van een mooi huis in Spanje en kunnen we oordelen over het verloop van het gehele proces.

1. Het voortraject: duidelijke uitleg over het proces en snel antwoord op alle vragen. Ook een telefonische en digitale voorselectie van te bezichtigen huizen verliep bijzonder prettig.

2. Na een door corona afgeblazen ’rondrit’ door Spanje begin 2020, konden we in de nazomer alsnog afreizen. Onder begeleiding van Sara hebben we diverse huizen bezocht. De eerste huizen vielen ons wat tegen. Op zich wel jammer, maar door het daadwerkelijk bekijken en het ter plaatse beoordelen van de huizen, kreeg Sara al snel een beeld bij ons verwachtingspatroon. Op deze manier kon zij verder op zoek gaan naar een huis wat bij ons zou kunnen passen. De mate van flexibiliteit en bereidheid om voor ons klaar te staan heeft ons enorm verrast. Na een tegenvallende bezichtiging nog een ander huis bezoeken; geen probleem. Laat in de avond of zelfs op zondag een bericht beantwoorden ; geen probleem. Uiteindelijk zag het er na een week rondrijden naar uit dat we geduldig moesten wachten op nieuw aanbod. Het moto van Sara was heel duidelijk: past het huis niet bij jullie, dan moet je het niet doen. En op de valreep van ons bezoek leek Sara alsnog een huis te hebben gevonden, wat zou kunnen voldoen aan onze wensen. En inderdaad de match was compleet. Vervolgens na goed advies een bod laten uitbrengen (met alle voorwaarden) door Sara, wat al snel werd geaccepteerd.

3. En dan, de afwikkeling van alle zaken in een land waar je de taal niet spreekt, de wetgeving niet kent en niet ervaren bent in de procedures. Ook hier werden (zoals in het voortraject al kenbaar gemaakt) ALLES van A tot Z geregeld door Marc. Alle wensen konden we kenbaar maken en alles werd op afstand geregeld. Nog steeds midden in de corona pandemie, werden er diverse zaken op voorhand geregeld, voor het geval we niet zouden kunnen afreizen voor de overdracht. Gelukkig konden we zelf aanwezig zijn bij de formaliteiten. Alle activiteiten werden zeer nauwkeurig geregisseerd door Marc. Alle betrokken personen waren op het juiste moment op de juiste plaats aanwezig met de juiste informatie, met (eventuele) begeleiding van Sara. Wat een enorme opluchting en ervaring dat we hier niet aan ons lot werden overgelaten.

4. Ook na de overdracht meerdere keren de vraag gekregen van Sara en Marc of we nog vragen hadden en of alles geregeld was. Een stukje persoonlijke aandacht van deskundige mensen, maakt zeker het verschil.

Costa Select: zeker doen!
Martin en Katrien

08-01-2021 11:33

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten