HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScan Landendossiers NieuwsThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. Niels Nijhuis over Costa Select

In de zoektocht naar een huis in Javea in Spanje hebben we (Niels, Wendy en kids 9,11,13) ons vanaf het begin laten begeleiden en ondersteunen door Marc Stam van Costa Select. We hadden geen betere keuze kunnen maken.

In een paar steekwoorden, professioneel, ter zake kundig, service gericht, onafhankelijk, transparant, coöperatief, zeer vriendelijk, betrouwbaar en een lokaal netwerk waar je U tegen zegt.

In een tijdsbestek van minder dan zes maanden hebben we huizen bekeken, de aankoop gedaan, technische inspectie laten verrichten, financiering geregeld, juridische zaken afgestemd, een verbouwing gedaan en is alles in de eerste week van Augustus 2019 perfect opgeleverd. Dit alles onder begeleiding van Costa Select en haar netwerk. Het kan echt!

Inmiddels zijn we terug van onze eerste vakantie in ons eigen huis met een grote lach op ons gezicht. We kunnen Marc en zijn team dan ook aan iedereen van harte aanbevelen als u eenzelfde stap zou willen zetten zoals wij. U zult onder de indruk zijn van hun professionaliteit.

22-08-2019 21:02

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten