HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. J.B.P. de Loor over Costa Select

De zoektocht naar ons droomhuis heeft maar liefst 4 jaar in beslag genomen. Vrijwel vanaf het begin heeft Marc Stam ons begeleid. Kennis van de markt, inleving in onze wensen en een eindeloos geduld kenmerken hem. Vele dagen is hij met ons op pad geweest, en zo helemaal niet Spaans; altijd werden we op de afgesproken tijd en plaats op gepikt. En zo helemaal niet "makelaars", nooit heeft hij ons geprobeerd te pushen om een beslissing te nemen. Hij heeft ons absoluut geholpen om tot de allerbeste keuze te komen! Dan mogen we nu wel verklappen dat we maar liefst 86 (!!!) huizen bezichtigd hebben, waarvan een aantal meerdere malen. Ook tijdens het aankoopproces heeft Marc ons bij alle acties geadviseerd en heeft hij professionele ondersteuning kunnen geven. Costa Select kent ook de weg in de wirwar van diensten, van advocaat tot financieel adviseur, van bouwkundige tot slotenmaker, van verzekeringsagent tot zwembadonderhoud, van interieurstyling tot autoverkoper, zij hebben een gedegen advies dat altijd goed uit blijkt te pakken.
Sinds een half jaar zijn we van huizenzoeker tot huizengenieter geworden. Wij zijn echt waanzinnig gelukkig met ons huis en weten het heel zeker; zonder Costa Select was dit nooit zo gelukt.
Marc (en Katja), heel erg bedankt voor alle geduld, adviezen en ondersteuning, Jos en Marion de Loor (en hun ook uiterst gelukkige kinderen)

24-10-2011 10:24

terug
Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten