HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Dhr. Lars Molenaar over Costa Select

Van een klant van Marc Stam hoorde ik het succesverhaal over de aankoop van zijn woning in Moraira. Aangezien ik aan de vooravond stond om mijn droomwens te willen gaan vervullen: ‘een woning in Spanje’, heb ik contact gezocht met Marc.

Na een prettig telefoongesprek bood Marc aan om bij me langs te komen ter kennismaking en te praten over mijn droomwens. Zodoende is Marc bij mij op visite gekomen en hebben we uitvoerig al mijn beginnersvragen doorgenomen: “hoe doe je dit, hoe werkt dat, maar als nu zus, enzovoorts”. Marc had een beeld van mijn wensen en enige tijd later, toen de tijd rijp was, zijn Marc en ik door Spanje gaan rondrijden langs woningen die zouden moeten passen bij mijn wensen. Wat ik leuk vond is dat Marc me meer liet zien dan alleen wat ik zocht, dit om een goed vergelijk te kunnen maken alvorens keuzes te maken. Uiteindelijk vonden we binnen een paar dagen de perfecte woning, welke paste bij mijn budget en woonwensen en hebben dat ook gekocht: Casa Sanne.


Ik heb voor en tijdens de zoektocht leuk contact gehad met Marc, ben voorzien van de begeleiding zoals ik dat graag zie, vakkundig en accuraat. Maar ook na de aankoop heeft Marc me geholpen met mensen uit zijn netwerk. Een netwerk waarvan ik alleen maar kan zeggen dat het betrouwbare mensen zijn en waar prettig mee te werken is. Geen van mijn angsten vooraf zijn uitgekomen, alles is gegaan zoals je het zou willen. Ik ben dan ook zeer tevreden en kan Marc zeker aanbevelen!

Heel veel succes met jullie aankoop van een woning in de Costa Blanca. Groeten Lars Molenaar, Amersfoort.


21-05-2014 15:19

terug

Eerste indruk / Kennismaking:
Nakomen van afspraken:
Begeleiding bij aankoop:
Kennis van zaken:
Service:
Algehele indruk:
Aftersale:
Totaal:

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten