HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Atelier Do

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Grift 55
1423 DJ Uithoorn
Nederland
T: +33 6 06469388​
E: dorine@atelier-do.com
W: www.atelier-do.com

Actief in:

Frankrijk, Nederland en Spanje

Over Atelier Do

Dorien: "Elk gebouw of interieur, van kleine studio tot villa, stadspand of kasteel, heeft zijn eigen potentiële mogelijkheden om te transformeren in een eigentijdse, functionele en aantrekkelijke huisvesting. In sommige gevallen kunnen enkele subtiele aanpassingen al voldoende zijn, andere projecten hebben een meer fundamentele aanpak nodig. Afhankelijk van de doelstelling, het budget en de functie van het onroerend goed, zullen uiteenlopende creatieve ingrepen de gewenste metamorfose opleveren.

Lege ruimtes en oude gebouwen hebben mij altijd al geïnspireerd. Ik vind het een fantastische uitdaging om de kwaliteit en het karakter van een object naar voren te halen en met subtiele verbeteringen en verrassende alternatieven een duurzaam, charmant en hedendaags wooncomfort te creëren.

Vanaf 1998 heb ik samen met mijn partner het architectenbureau Villasophie gerund. Ik heb in deze jaren talloze ontwerpen gemaakt voor interieurs, villa's, woongebouwen en resorts. In maart 2015 ben ik mijn eigen bureau Atelier-Do begonnen en richt ik mij speciaal op het recyclen van historische, vervallen gebouwen en gedateerde interieurs.

Met plattegronden, 3D-modellering, sfeerbeelden en een heldere omschrijving maak ik het projectpotentieel inzichtelijk. Ik doe voorstellen voor exterieurs en interieurs, voor lay-out, inrichting en decoratie. Het resultaat presenteer ik in een stijlvol document dat eventueel aangevuld kan worden tot een verkoopbrochure.

Sinds 2009 ben ik gevestigd in Alet les Bains dat ligt in het zuiden van Frankrijk, tussen Toulouse en Montpellier, ten zuiden van Carcassonne, maar dankzij de huidige communicatietechnieken kan ik opdrachten aannemen in heel Frankrijk, Nederland en Spanje. Ik spreek Frans, Engels en mijn moedertaal is Nederlands."

24 oktober 2018 publiceerde Mondi het artikel Metamorfoses van gedateerde objecten in Frankrijk, een kort interview met een gepassioneerde ondernemer.

Officiële bedrijfsnaam is Mesland van der Marel Dorien Miriam.

Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

De laatste puntjes op de i (door Dorine Van der Marel)
Waggelend door het Franse leven (door Dorine Van der Marel)
Frans college-leed (door Dorine Van der Marel)
Vijf jaar Zuid-Frankrijk (door Dorine Van der Marel)
Schaduwen in de nacht (door Dorine Van der Marel)
Integreren in een Kattendorp (door Dorine Van der Marel)
Tegeltjeswijsheid (door Dorine Van der Marel)
Op de rem trappen (door Dorine Van der Marel)
Een spetterend begin (door Dorine Van der Marel)
Terug op prozaïsche gronden (door Dorine Van der Marel)

Medewerkers:

Dorine Van der Marel

Mondi over Atelier Do:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:

Geen beoordelingen gevonden! Schrijf nu een beoordeling en u wordt als eerste geplaatst!
Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten