HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Te koop: Casadejager een villa in traditionele Spaanse stijl

Reportage: "De laatste 15 jaar is het in Spanje een trend om vooral strakke moderne villa’s te laten bouwen. Prachtig natuurlijk, als je ervan houdt. Maar de echte Spaanse beleving vanuit je superstrakke moderne woning is toch een stuk minder dan vanuit een eveneens moderne woning, maar dan uitgevoerd in de traditionele Spaanse stijl. Want dan hoef je de ogen niet meer dicht te doen om de juiste sfeer op te pikken. Dit zeg ik natuurlijk met een knipoog, want eenmaal in Spanje geniet je vooral van het prachtige en zonovergoten buitenleven.

In Spanje is het niet gebruikelijk dat een villa exclusief wordt aangeboden door één makelaar. Toch, in aansluiting op het artikel Duinen met goudkleurig strand en een uitgestrekt dennenbos, brengt CasaLasDunas de luxe vrijstaande villa Casa De Jager als enige makelaar onder de aandacht. Deze fraaie woning is gesitueerd aan de buitenrand van de urbanisatie La Marina op een kavel van 500 vierkante meter.

De villa biedt genoeg ruimte voor een gezin van zes personen. In de privacy biedende tuin rondom de woning is voldoende gelegenheid om te spelen en te genieten van de zon en natuur. Ook is het heerlijk om te vertroeven in het privézwembad in de fraai aangelegde tuin, die overigens weinig onderhoud vergt. Zowel in de villa als in de zonnige tuin is geen inkijk en geniet je van veel privacy.
De villa is volledig gemeubileerd, van alle gemakken voorzien en goed onderhouden. Het gevel- tegelwerk buiten verdient echter wel een onderhoudsbeurt. Als de inrichting aanspreekt, heeft de aspirant-koper er een enorm voordeel bij. De koopprijs is namelijk inclusief inventaris en dat scheelt een flinke slok op een borrel.

De grote comfortabele woonkamer straalt rust en ruimte uit. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het prachtige overdekte terras waar je direct gebruik kunt maken van een grote tafel met zes stoelen. Tevens is de villa voorzien van een ruime keuken met inbouwapparatuur, drie slaapkamers (waarvan twee met airco) en twee badkamers. De auto kun je op eigen terrein onder de carport parkeren. Kortom, een mooi huis met de mogelijkheid om gelijkvloers te leven.

In La Marina aan de Costa Blanca zijn veel gezellige winkels en restaurantjes en op korte rijafstand ben je bij de prachtige zandstranden van La Marina of Guardamar del Segura. Casa De Jager bevindt zich op circa 25 minuten rijafstand van de luchthaven El Altet bij Alicante/Elche, dus prima bereikbaar. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter wordt het tevens als een van de gezondste plaatsen van Europa beschouwd. De lange zandstranden, grenzend aan een duingebied met pijnbomen, zijn schoon en zelfs in het hoogseizoen is er genoeg ruimte. Direct aan de Middellandse Zee vindt je gezellige gelegenheden waar je voor een redelijk bedrag goed kunt eten, koffie drinken of een pilsje kunt pakken. Ook in de urbanisatie aan de rand van La Marina, vindt je in de directe omgeving diverse winkelcentra, een bodega, diverse barretjes, restaurants en een medisch centrum. Op de weekmarkt kun je terecht voor dagverse producten."
De vraagprijs voor de villla Casadejager bedraagt 262.500 euro plus kosten koper.
Meer informatie
Als u interesse hebt of meer informatie wenst over Casa De Jager, dan verzoeken wij uw contactgegevens (voorzien van naam, e-mail en telefoonnummer) kenbaar te maken via het contactformulier onder vermelding van ‘interesse Casa De Jager’. U stemt dan toe dat Mondi het contactformulier rechtstreeks doorstuurt naar Casa Las Dunas, waarvan een medewerker vervolgens met u contact op zal nemen.

Noot van de redactie
De leden met een Mondi lidmaatschap Premium kunnen gebruik maken van de service om een (tweede) woning in het buitenland op deze wijze onder de aandacht te brengen. Uiteraard gelden daar strikte regels voor. Als juridisch eigenaar dient u over alle noodzakelijke documenten inclusief woonvergunning en eigendomsbewijs te beschikken en deze op verzoek aan Mondi te tonen. Er mogen geen complicaties zijn, waaronder juridische procedures of (te verwachten) claims met betrekking tot de aangeboden woning. Mondi ontvangt geen fee in welke vorm dan ook om alle vormen van mogelijke conflicterende belangen te voorkomen. Het enige wat Mondi doorbelast, is de vergoeding voor het vervaardigen van deze publicatie à 90 euro per uur. Optioneel bestaat de mogelijkheid om via het Facebook account van Mondi een campagne op te starten op volledig transparante wijze via een doelgroep keuze. Alle leden van Mondi kunnen ook gebruik maken van verkoopbegeleiding.

Bezit, aan- en verkoop van vastgoed in Spanje
Bezoek regelmatig het landendossier Spanje en maak als lid proactief gebruik van uw Mondi lidmaatschap.


Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rogier van Let
Datum: 17-06-2020

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten