HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Leden kunnen voortaan anoniem vragen stellen

Leden van Mondi kunnen onbeperkt vragen stellen over de aanschaf, bezit of verkoop van een (tweede) huis, vastgoedbelegging en emigratie. De basisgedachte van Mondi is dat voor ieder probleem een oplossing is, maar dat we leden vooral van preventieve informatie dienen te voorzien. Goede besluitvorming komt tot stand op basis van objectieve en betrouwbare informatie.

Mondi ontvangt van leden de meest uiteenlopende vragen via tal van kanalen, terwijl we een prachtige vraag- en antwoordmodule hebben ontwikkeld. De bedoeling is dat met het beantwoorden van vragen in collectief verband ook andere leden profijt hebben van vraag en antwoord. Omdat leden het als drempel kunnen ervaren om met naam vermeld te worden bij een vraag, biedt Mondi nu de gelegenheid aan leden om ook anoniem vragen te kunnen stellen, nadat ze via de website hebben ingelogd. Op deze wijze is voor Mondi duidelijk wie de vraag stelt. De bezoeker heeft de keuze om zichtbaar als ‘Anonieme bezoeker’ vermeld te staan. Mondi hoopt natuurlijk op transparantie met vermelding van voornaam of initialen en achternaam, maar omdat leden niet onder pseudoniem schrijven, zoals op veel websites wel gebruikelijk is als men ergens op reageert, laten we de keuze graag aan de leden zelf over.

Functie vraag- en antwoordmodule
Alle vragen die in collectief verband beantwoord kunnen worden, stellen leden via de vraag- en antwoordmodule onderaan de pagina van een landendossier, themapagina of nieuwsartikel naar keuze. Als een vraag gesteld is, zorgt Mondi voor een statusupdate van het antwoord. Dit houdt in dat degene die de vraag stelt automatisch een statusupdate ontvangt per e-mail.
Statusupdates:
  • In behandeling;
  • In afwachting reactie deskundige;
  • Beantwoord;
  • Beantwoord via persoonlijke e-mail.
Leden, die beschikken over Mondi lidmaatschap Premium en die persoonlijke begeleiding of advies wensen, kunnen ook beknopt de casus als ‘Anonieme bezoeker’ voorleggen via boven vermelde vraag- en antwoordmodule. Mondi geeft een algemene reactie in het belang van alle leden met soortgelijke kwesties en beantwoordt de casus via een persoonlijke e-mail. Met het betreffende lid wordt een persoonlijke dialoog gevoerd om een gewenst resultaat te bereiken.

Als Mondi via de vraagmodule een antwoord binnenkrijgt, bepaalt de redactie direct op welke themapagina’s en landendossiers vraag en antwoord ook zichtbaar worden. Meestal weet Mondi uit ervaring dat een antwoord tot vervolgvragen kan leiden. Om hierop te anticiperen, worden artikelen voorbereid in overleg met deskundigen. Als antwoord op de vraag kan dan direct verwezen worden naar de publicatie door middel van een quicklink.

Webinar
Mondi gaat dit najaar een planning voorbereiden om in overleg en in samenwerking met deskundigen objectieve en informatieve webinars te organiseren. Dit kan gaan over het koopproces van aankoop van vastgoed in landen als Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland, maar ook over onderwerpen als:
• De financiering van uw woning in het buitenland (ook als u geen hypotheek nodig heeft);
• Een tweede huis als beleggingsobject;
• De toegevoegde waarde van een professionele makelaar (en de risico’s van een eendagsvlieg of gelukszoeker);
• Het traject van oriëntatie tot aankoop voor emigranten.

Suggesties?
Hints zijn altijd welkom onderaan deze pagina in de vraagmodule. Indien gewenst anoniem!

Aanverwant artikel
Vragen over tweede huis, emigreren en beleggen

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 17-10-2018

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten