HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Euro Economics

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Rambla de Catalunya 25
08007 Barcelona
Spanje

Actief in:

Spanje met kantoren in Barcelona, Alicante, Girona, Madrid en Marbella 

Download gratis de Nederlandstalige brochure Belastingtarieven Spanje 2018 met de tarieven voor bedrijven, particulieren en woningen

Over Euro Economics

Euro Economics is opgericht in 1996 in Barcelona door Jeroen Oskam om bedrijfsoprichtingen, boekhoudingen en belastingaangiften te verzorgen voor buitenlandse bedrijven die zaken willen doen in Spanje.

In 2002 bestond het team uit 5 medewerkers en werd samen met Dick Roest de stap gewaagd om Euro Economics Madrid te openen. In 2004 volgde Euro Economics Marbella samen met Barbara Ingenbleek. Euro Economics had nu vestigingen in de drie voor buitenlanders belangrijke regio’s Barcelona, Madrid en Marbella.

In de loop der jaren werden er diverse fiscaal-juridische diensten aan het pakket toegevoegd en ook buitenlandse particulieren waren welkom voor belastingaangiften, koopbegeleidingen van woningen en de afhandeling van nalatenschappen. In 10 jaar tijd had Euro Economics zich ontwikkeld tot één van de meest gespecialiseerde dienstverleners voor buitenlandse bedrijven en particulieren in Spanje.

2013: een nieuwe mijlpaal, Ibersupport wordt Euro Economics Girona

Heden
Opdrachtgevers uit 5 werelddelen, nog steeds hetzelfde idee. Euro Economics heeft een team van meer dan 40 collega’s bestaande uit adviseurs, fiscalisten, juristen, advocaten, boekhouders, salarisadministrateurs en client support medewerkers. Euro Economics is een toonaangevende adviseur geworden voor buitenlandse adviseurs, particulieren en bijzondere beroepsgroepen zoals buitenlandse piloten, sporters en artiesten die wonen of werken in Spanje. Euro Economics is thans het grootste zelfstandige kantoor in Spanje dat volledig gespecialiseerd is in het begeleiden van buitenlandse bedrijven en buitenlandse particulieren op fiscaal, juridisch en financieel gebied.
Toekomst & ambitie: hoogste klanttevredenheid.

Ons doel is om de filosofie voort te zetten die sinds de oprichting van Euro Economics is aangehouden, namelijk innovatie om onze services maximaal op de dynamische wensen van onze relaties af te stemmen en om de cruciale kennis in eigen huis te houden om zo maximale grip op de kwaliteit van onze dienstverlening te hebben.

Informatiebrochure 'Belastingverplichtingen voor niet-residenten die een woning bezitten en verhuren in Spanje'
Download PDF: Euro_Economics_Marbella_-_Woningverhuur_Spanje_-_Brochure_belastingverplichtingen_2018


Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

Veranderingen nieuwe Spaanse hypotheekwet (door Jeroen Oskam)
Informatieve belastingaangifte Spanje (door Jeroen Oskam)
Antikraakbeleid tweede woning Spanje (door Barbara Ingenbleek)
Regels verhuur tweede woning Spanje (door Barbara Ingenbleek)

Medewerkers:

Wigbolt van der Munnik Senior Legal Advisor
Jeroen Oskam Directeur
Barbara Ingenbleek Partner
Astrid Monticelli Tax & Legal Department
Myrddin Jacobs Advocaat
Maartje Vissers Partner

Mondi over Euro Economics:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:

Geen beoordelingen gevonden! Schrijf nu een beoordeling en word als eerste geplaatst!
Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten