HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Calvos Casas

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:


Actief in:

Noord Portugal

Over Calvos Casas

"Calvos Casas wordt gerund door Herman van Katwijk en ik woon sinds april 2000 permanent in Portugal. Sindsdien heb ik me bezig gehouden met de aan/verkoop van onroerend goed, bouwbegeleiding en advisering in de meest ruime zin.

Gepensioneerd en gepassioneerd (opmerking redactie Mondi) makelaar
Herman heeft in 2006 het (verplichte) vakbekwaamheidsexamen afgelegd bij de branchevereniging IMOPPI/INCI. (AMI 7844, APEMIP 4192). In het kader van bijscholing heeft hij ook een taxateurscursus gevolgd (2715FPIF/2008 ENA).

De enorme bureaucratie was de aanleiding tot het besluit om de bedrijfsvorm van een BV om te zetten in een andere vorm en geen verlenging van de vergunning meer aan te vragen. Dat betekent dat ik me (alhoewel ik de benodigde kennis heb en me de afgelopen jaren volgens de voorschriften heb bijgeschoold) in Portugal geen officiële makelaar meer mag noemen.

Omdat ik het echter erg prettig vind om mensen te begeleiden bij hun zoektocht naar een (2e) woning of grond in Portugal blijf ik me op dezelfde manier, maar nu als "gepensioneerd makelaar" inzetten om hen te adviseren en te begeleiden." 

Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

Gelijk hebben en recht halen in Portugal (door Herman van Katwijk)
Energiecertificaat Portugal nu echt verplicht (door Herman van Katwijk)
De belastingdienst organiseert een loterij (door Herman van Katwijk)

Medewerkers:

Herman van Katwijk gepensioneerd makelaar

Mondi over Calvos Casas:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten