HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Wonen en kopen op Curaçao
Gewicht: 506gr
Herziene editie 2016/2017
Onmisbaar handboek met juridische, fiscale, financiële en praktische aspecten bij vestiging, aankoop en bezit van onroerend goed op Curaçao. Met laatste updates, nieuwe Belastingregeling Nederland-Curaçao, pensionado-regeling, nieuwe box 3 regeling, fiscale wijzigingen op Curaçao.
Onlangs is de nieuwe Belastingregeling Nederland-Curaçao van kracht geworden. Wat is er veranderd voor de expat, pensionado, aspirant koper, huiseigenaar en/of ondernemer?
Biedt vestiging en/of aankoop van onroerend goed op Curaçao nog steeds juridische en fiscale voordelen?
Antwoord op deze vragen en nog veel meer onderwerpen worden behandeld in de herziene editie van het handboek Wonen en kopen op Curaçao.

Rob Smulders, directeur Mondi:
“Dit boek is als naslagwerk inderdaad onmisbaar voor Belgen en Nederlanders die een woning op Curaçao willen kopen. Voorzien van veel praktische achtergrondinformatie kan Mondi het boek 'Wonen en kopen op Curaçao' van harte aanbevelen. Een opmerking is wel op zijn plaats: met het lezen en naslaan van informatie kunt u weliswaar beschikken over een gezonde dosis kennis, maar bent u nog steeds afhankelijk van deskundigen voor, tijdens en na de aankoop.”Download uitgebreide inhoudsopgave (PDF)
€ 22,95
Prijs is inclusief btw

toevoegen

Binnenkort treft u hier uitgelichte webshop producten aan.


Snelle levering aan de deur!
Niet goed, geld terug!
Online betalen of via factuur!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten