HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Wonen en kopen in Hongarije
Gewicht: 548gr
Herziene editie 2016/2017
Onmisbaar handboek met juridische, fiscale, financiële en praktische aspecten bij vestiging, aankoop en bezit van onroerend goed in Hongarije.
Hongarije wordt vaak vergeten als emigratieland of een land om een tweede huis te kopen. Dit is volkomen onterecht. Hongarije biedt volop kansen voor de aankoop van een tweede huis. Bovendien is Hongarije fiscaal en financieel gezien een interessant vestigingsland. Lage belastingen, lage vastgoedprijzen  en zeer lage kosten voor levensonderhoud, vergeleken met West- en Zuid Europa. 

Rob Smulders, directeur Mondi:
“Dit boek is als naslagwerk inderdaad onmisbaar voor Nederlanders en Belgen die een woning in Hongarije willen kopen. Voorzien van veel praktische achtergrondinformatie kan Mondi het boek 'Wonen en kopen in Hongarije' van harte aanbevelen. Een opmerking is wel op zijn plaats: met het lezen en naslaan van informatie kunt u weliswaar beschikken over een gezonde dosis kennis, maar bent u nog steeds afhankelijk van deskundigen voor, tijdens en na de aankoop. Voor Belgen zijn er voornamelijk fiscaal gezien afwijkingen, maar ook daarvoor kunt u als lid een beroep doen op Mondi.”Download uitgebreide inhoudsopgave (PDF)
€ 22,95
Prijs is inclusief btw

toevoegen

Binnenkort treft u hier uitgelichte webshop producten aan.


Snelle levering aan de deur!
Niet goed, geld terug!
Online betalen of via factuur!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten