HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

WeCare Mortgages

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Calle Skandia 2
29640 Fuengirola (Málaga)
España

Tel. +34 952 263 023
(ook WhatsApp Business)

Actief in:

Spanje inclusief de eilanden en met name: Marbella, Málaga, Javea, Moraira, Costa del Sol, Murcia, Almeria, Torrevieja, Girona, Nerja, Alicante, Valencia, Ibiza, Fuerteventura, Barcelona, Canarische eilanden, Taragona, Costa Brava en Sitges.

Over WeCare Mortgages

WeCare Mortgages is in 2004 onder de naam Hypotienda Mortgages SL opgericht door Saskia Gruijters om Nederlandse en Belgische huizenkopers te begeleiden bij het verkrijgen van een Spaanse hypotheek.
Tegenwoordig is Martin Faessen eigenaar en wordt hij ondersteund door Sandra Thissen.

Ons bedrijf is professioneel en deskundig en begeleidt op het gebied van hypotheken voor (niet-)residenten in Spanje. Wij begeleiden voor hypotheken door heel Spanje inclusief de eilanden. Vanuit zowel Nederland als België kan men zich in Spanje laten begeleiden. Per email en telefoon kan alles geregeld worden.

Door ons uitmuntende trackrecord bij Spaanse hypotheekverstrekkers zijn wij in staat exclusieve voorwaarden van Spaanse hypotheken te onderhandelen. Een unieke positie die we in de afgelopen jaren zorgvuldig hebben opgebouwd én waar onze klanten de vruchten van plukken.
In december 2019 heeft hypotheekadviseur Martin Faessen het door de nieuwe hypotheekwet vereiste certificaat behaald en mag hij de titel “Informador de Credito Inmobiliario” dragen. Alleen adviseurs met de Spaanse examenvereisten zijn geautoriseerd om namens de klant met de banken te onderhandelen.
Ons team fungeert als een vertrouwd aanspreekpunt voor haar klanten en faciliteert naar de lokale wetten, producten en gebruiken.

Door middel van onze HypotheekCheck toetsen wij de haalbaarheid van een Spaanse hypotheek en organiseren wij snel en betrouwbaar hypotheken in Spanje. Dit doen we op basis van feitelijke berekeningen, het onderscheppen van onnodige extra kosten van aanverwante producten en met een duidelijk stappenplan. Vanuit Nederland kan men zich in Spanje laten begeleiden. Per email en telefoon kan alles geregeld worden.

Zo kan WeCare de juiste producten en diensten adviseren die aansluiten bij de wensen en behoeftes van de klant. De klant wordt volledig ondersteund en ontzorgt, met persoonlijke begeleiding en snelle afhandeling van de zaken. Zij maken financiële dienstverlening simpel en persoonlijk en verlenen service om stress en onduidelijkheid bij hun klanten te voorkomen. Weg met de stroperige contacten met Spaanse banken en partijen: WeCare Mortgages zet zich dagelijks met enthousiasme in om alle vragen te beantwoorden en in uw belang achter de schermen te regelen en zorgen ervoor dat alles in orde komt.


Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

Een hypotheek voor uw (tweede) woning in Spanje (door Martin Faessen Mendiela)
Taxaties voor Spaanse woningen (door Martin Faessen Mendiela)
Nieuwe hypotheekwet Spanje (door Martin Faessen Mendiela)
Doorhalen van hypotheek op woning Spanje (door Martin Faessen Mendiela)

Medewerkers:

Sandra Thissen Support
Martin Faessen Mendiela Eigenaar- Spanje hypotheek specialist

Mondi over WeCare Mortgages:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi met eventueel aanvullende nuttige informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten