HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

WeCare Mortgages

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Calle Pablo Casals 7, local 2
29602 Marbella (Málaga)
España

T. +34 622 950 030 mobiel

Actief in:

Spanje en met name: Marbella, Málaga, Javea, Moraira, Costa del Sol, Murcia, Almeria, Torrevieja, Girona, Nerja, Alicante, Valencia, Ibiza, Fuerteventura, Barcelona, Canarische eilanden, Taragona, Costa Brava en Sitges.

Over WeCare Mortgages

"WeCare Mortgages is in 2004 onder de naam Hypotienda Mortgages SL opgericht door Saskia Gruijters om Nederlandse huizenkopers te begeleiden bij het verkrijgen van een Spaanse hypotheek.

2004
Hechte samenwerking met ABN AMRO buitenland hypotheken Spanje. Spaanse hypotheken werden vanuit Nederland verstrekt waarbij de woning in Spanje als zekerheid werd genomen.

2005-2008
Solide samenwerking met een Spaanse hypotheekintermediair. Met hun jarenlange ervaring, kennis en kunde konden we ineens ook lokaal in Spanje hypotheken verstrekken. Hieruit vloeide een zeer vruchtbare samenwerking voort met een zeer klantgerichte service in eigen taal vanuit Hypotienda en de hypotheekverstrekking door Spaanse banken aan de andere kant.

2009-2017
Tijdens de bankencrisis hebben we onze zeilen bijgezet om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen door een verzekeringsportefeuille op te bouwen als extra dienstverlening voor onze Belgische en Nederlandse klanten. Dit is zeer positief door de markt ontvangen en sinds 2017 heeft Ilse Burggraaf de leiding van deze tak overgenomen welke tot op de dag van vandaag succesvol door haar wordt gerund onder de naam Hypotienda.

2017-heden
Hypotienda Mortgages SL heeft haar commerciële naam in 2017 veranderd in WeCare Mortgages door meer focus te leggen op internationale clientèle. Met trots blijven wij één van de belangrijkste spelers in de Spaanse hypotheekverstrekking voor de Belgische en Nederlandse kopers in Spanje.

Door ons uitmuntende track record bij Spaanse hypotheekverstrekkers én de teamversterking door Martin Faessen, oud-medewerker Sabadell, zijn wij in staat exclusieve voorwaarden van Spaanse hypotheken te onderhandelen. Een unieke positie die we in de afgelopen jaren zorgvuldig hebben opgebouwd én waar onze klanten de vruchten van plukken.

In de dagelijkse praktijk berekenen wij de haalbaarheid van een Spaanse hypotheek en organiseren wij snel en betrouwbaar hypotheken in Spanje. Dit doen we op basis van feitelijke berekeningen, het onderscheppen van onnodige extra kosten van aanverwante producten en met een duidelijk stappenplan. Vanuit België en Nederland kan men zich in Spanje laten begeleiden. Per email en telefoon kan alles geregeld worden."
 


Redactionele bijdragen onder auspiciën van Mondi:

Overbruggingshypotheek in Spanje (door Saskia Gruijters)
Kansen op de Spaanse oversluitmarkt voor hypotheken (door Saskia Gruijters)
Hypotheek bij aankoop nieuwbouwwoning Spanje (door Saskia Gruijters)
Nieuwe hypotheekwet Spanje in voorbereiding (door Saskia Gruijters)
Hypotheek aanvragen Spanje (door Saskia Gruijters)
Nieuwe hypotheekwet Spanje (door Martin Faessen Mendiela)
Doorhalen van hypotheek op woning Spanje (door Martin Faessen Mendiela)

Medewerkers:

Saskia Gruijters Eigenaar- Spanje hypotheek specialist
Martin Faessen Mendiela Eigenaar- Spanje hypotheek specialist

Mondi over WeCare Mortgages:

Word nu lid om relevante achtergrondinformatie over dit bedrijf te kunnen raadplegen. Als lid krijgt u toegang tot het beoordelingsverslag van Mondi met eventueel aanvullende nuttige informatie.
nu lid worden

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten