HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Vlaamse avonturiers gezocht voor Ik Vertrek

"Voor het gloednieuwe Vlaamse programma ‘Ik vertrek’ is VTM op zoek naar koppels of gezinnen die in de (nabije) toekomst naar het buitenland vertrekken om zijn/haar droom waar te maken. Open je binnenkort ondanks Corona toch je eigen camping, Bed & Breakfast, hotel, hostel of iets anders? Dan willen we je verhaal in deze bijzondere tijden graag mee volgen. We zoeken nog één extra moedige avonturier die ons team wilt vervoegen in zijn zoektocht naar het buitenlands geluk."

Hoe creëer je aandacht voor een tweede leven in het buitenland? 
Niets is mooier dan om gevolgd te worden door een team zoals ‘Ik vertrek’, waarbij je uitvoerig de kans krijgt om de toekomstplannen voor een onderneming in het buitenland onder een groot publiek bekend te maken. Dat noemt Mondi een eerste aanzet tot een vliegende start en als alles volgens planning verloopt, kan het niets anders dan dat de reserveringen binnenlopen. Wat kan er mis gaan?
 
Makelaars opgelet
Hebt u een aspirant-koper die wel een extra zetje kan gebruiken, dan bent u misschien wel degene die uw klant van de nodige vermakelijke extra aandacht kan voorzien. Niets alles hoeft perfect te lopen, dan blijkt wel uit de vele voorbeelden van avonturiers die voor zijn gegaan. Met een beetje geluk stromen de reserveringen voor uw klant straks binnen. Dankzij U! 
 
Vervolg tekst onder videofragment.

Hoe creëer je aandacht voor een tweede leven in het buitenland?

Wilt u contact met de redactie van het Vlaamse programma 'Ik vertrek', dan kunt u uw gegevens en bij voorkeur een telefoonnummer invullen via het contactformulier onder vermelding van 'kandidaat Ik Vertrek' en stemt u ermee in vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) dat Mondi de gegevens rechtstreeks doorstuurt naar de betreffende redacteur. Geef bij voorkeur aan op welke dag en tijdstip u het beste bent te bereiken.
Hulp nodig bij het opzetten van een Bed en Breakfast in het buitenland?
Mondi heeft veel ervaring en beschikt over een groot internationaal netwerk van voornamelijk gescreende deskundigen. Als lid van Mondi kunt u (desgewenst anoniem) onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van de landendossiers en themapagina’s naar keuze. Wilt u persoonlijk advies of begeleiding, dan is het afsluiten van een Mondi lidmaatschap premium een eerste stap.


Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 08-06-2020

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten