HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Verdient uw tweede woning extra aandacht?

Als u de trotse eigenaar bent van een woning in het buitenland dan kunt u als lid van de belangenorganisatie uw huis extra onder de aandacht brengen via Mondi. Dat is interessant als u bijvoorbeeld uw tweede huis verhuurt of wenst te verkopen.

De website van Mondi wordt goed bezocht. De verwachting voor 2018 is aantoonbaar minimaal 520.000 bezoekers en 3.321.000 geraadpleegde pagina's. De landendossiers en themapagina’s hebben een grote aantrekkingskracht. Foto’s spreken tot de verbeelding en Mondi vindt de variëteit van beeldmateriaal belangrijk. Binnenkort komen 2 penthouses in Toros Residence 8 te koop in Mahmutlar (Alanya) Turkije.Het mag een interieur- of exterieurfoto van de woning zelf zijn of een uitzicht vanuit de woning. Daarnaast gaat Mondi de landendossiers met fotocarrousels verder uitbreiden.

Service voor leden

Ongeacht of u een (tweede) woning wenst te verkopen of te verhuren biedt Mondi de gelegenheid om (in)direct een fraai panoramisch beeld van maar liefst 1280 x 600 pixels onder de aandacht te brengen. Een korte bijpassende titel en beschrijving prikkelt geïnteresseerden om een doorlink naar keuze te volgen voor meer informatie.

Voorwaarden:
1. U dient over een Mondi lidmaatschap te beschikken;
2. U dient juridisch eigenaar van de woning te zijn;
3. Er mogen geen complicaties zijn, waaronder juridische procedures of (te verwachten) claims met betrekking tot de aangeboden woning;
4. Foto dient van goede kwaliteit te zijn;
5. Mondi heeft het recht om tekst aan te passen of in te korten;
6. Als de doorlink verwijst naar een pagina van een verhuurorganisatie of makelaar, dan moet het bedrijf voldoen aan de criteria van Mondi.

Kosten:
Volledig gratis voor leden. Voor professionele dienstverleners op aanvraag.

Droomhuisreportage
Wenst u daarnaast uw woning onder de aandacht te brengen via een redactionele reportage?
Ook dat is mogelijk, maar uitsluitend onder auspiciën van de redactie van Mondi, dus op informatieve en objectieve wijze. De leden met een Mondi lidmaatschap kunnen gebruik maken van de service om een (tweede) woning in het buitenland op deze wijze onder de aandacht te brengen. Uiteraard gelden daar strikte regels voor.

Als juridisch eigenaar dient u over alle noodzakelijke documenten inclusief woonvergunning en eigendomsbewijs te beschikken en deze op verzoek aan Mondi te tonen. Er mogen geen complicaties zijn, waaronder juridische procedures of (te verwachten) claims met betrekking tot de aangeboden woning. Mondi ontvangt geen fee in welke vorm dan ook om alle vormen van mogelijke conflicterende belangen te voorkomen. Het enige wat Mondi doorbelast, is de vergoeding voor het vervaardigen van deze publicatie à 90 euro per uur. Optioneel bestaat de mogelijkheid om via het Facebook account van Mondi een campagne op te starten op volledig transparante wijze via een doelgroep keuze. Neem voor meer informatie contact op.
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 24-05-2018

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten