HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Makelaars organiseren dit weekend zelf exposities

Vanwege te weinig internationale exposanten die normaal gesproken deelnemen aan de Second Home beurs, is na Gent ook de beurs in Utrecht komen te vervallen. Toch hebben onder andere CasaLasDunas als Alpendreams centraal in Nederland voor een goede en veilige alternatieve oplossing gekozen om u toch persoonlijk van dienst te kunnen zijn in deze tijden van reisrestricties. Uiteraard worden de nodige voorzorgsmaatregelen die overeenkomen met de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

Alpendreams organiseert zelf een Second Home Event op vrijdag 2 en zaterdag 3 oktober. Dan wordt gestart met de officiële verkoop starten van de (nieuwste) projecten In Oostenrijk in onder andere:
  • Wald im Pinzgau (Exclusieve Chalet-lodges)
  • Fügen im Zillertal (Luxe appartementen)
  • Turracher Höhe (Chalets met Zweitwohnsitz bestemming)
  • Saalbach-Hinterglemm (Luxe appartementen)
  • Westendorf (Luxe appartementen)
  • Ehrwald / Tiroler Zugspitz Arena (Luxe appartementen)
  • Schladming – Dachstein (Luxe vrijstaande Chalets)
In verband met de actuele situatie ten aanzien van het Coronavirus stellen Alpendreams en Boerderij de Zalm het erg op prijs wanneer u op voorhand de dag en tijdstip van uw bezoek kenbaar zou willen maken. Indien gewenst kan dan ook een afspraak reeds worden vastgelegd via fransje@alpendreams.eu

Locatie Second Home Event Alpendreams:
Boerderij de Zalm.
Pothuizerweg 19
3998 NB Schalkwijk

CasaLasDunas nodigt u dit weekend van 2, 3 of 4 oktober graag uit voor een expositie waar het team u persoonlijk te woord staat als (aankoop)makelaar aan de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol in Leusden. Uiteraard wordt er gezorgd voor uitstekende hygiëne maatregelen en veilige afstand gedurende uw bezoek met hapje en drankje!

Rob Smulders van de belangenorganisatie Mondi zal tijdens de expositie op verzoek van CasaLasDunas op geheel onafhankelijke wijze advies geven op zaterdag 3 oktober. “Het is eenvoudig om aan te geven wat er allemaal mis kan gaan tijdens de aankoop van een tweede woning, maar we concentreren ons liever op wat er bij komt kijken om tot een succesvolle aankoop te komen, ongeacht waar of bij wie men uiteindelijk koopt,” aldus Rob Smulders.

De door CasaLasDunas getroffen maatregelen bieden u volop de ruimte om verantwoord, in een sfeervolle omgeving, elkaar te ontmoeten. Op gepaste wijze zal er een hapje en drankje geserveerd worden. En als waardering voor uw bezoek zal er een verrassing voor u klaarliggen.
Aanmelden voor de expositie doet u door rechtstreeks contact op te nemen met Pascal Freiser via het Nederlandse mobiele nummer 06-11501022.

Locatie expositie CasaLasDunas:
BusinessCenter Plesman
Plesmanstraat 2
3833 LA Leusden

Zowel Alpendreams als CasaLasDunas zijn Mondi Approved. In tegenstelling tot makelaarsorganisaties kijkt Mondi primair naar de belangen van de consument om tot een succesvolle aankoop van een (tweede) huis te komen.
Indien aanbieders van vastgoed in het buitenland zich actief richten op Vlaamse en Nederlandse consumenten, dan kunnen ze in aanmerking komen voor het keurmerk ‘Mondi Approved’ mits ze voldoen aan de criteria, die per land/regio kunnen verschillen, en zich conformeren aan de gedragsregels van Mondi.


Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Ellen Smulders
Datum: 01-10-2020

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten