HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Hypotheek haalbaarheidstoets
Goed hypotheekadvies is meer dan een zoektocht naar de hypotheek met de laagste maandlasten. Dit geldt zeker bij een hypotheek in het buitenland. In het buitenland gelden er andere regels en hypotheekvoorwaarden. Daarnaast is de werkwijze anders dan zoals u dat in België en Nederland gewend bent.
Met een haalbaarheidstoets wordt via een rekenboxmodule de financiële mogelijkheid voor een (tweede) woning in het buitenland geïnventariseerd. Op deze manier weten de klanten wat ze kunnen verwachten wanneer de hypotheek wordt aangevraagd bij de bank. De bankcriteria zijn bekend, dus er kan redelijk nauwkeurig aangegeven worden wat er mogelijk is.

Rekenboxmodule

Haalbaarheidstoets financiering woning buitenland
 
Deze service wordt tegen een zeer gereduceerd tarief aangeboden. Om een serieus beeld te krijgen van de financiële mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf van een (tweede) woning of beleggingsobject in het buitenland, is het noodzakelijk het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Vervolgens worden uw gegevens verwerkt door een deskundige. Dit is maatwerk. Uw vertrouwelijke gegevens worden met de grootst mogelijke integriteit behandeld. U bestelt de dienst Hypotheek haalbaarheidstoets en na betaling ontvangt u een link naar de rekenboxmodule.


€ 150,00. Nu voor:
€ 75,00
Prijs is inclusief btw

toevoegen

Binnenkort treft u hier uitgelichte webshop producten aan.


Snelle levering aan de deur!
Niet goed, geld terug!
Online betalen of via factuur!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten