HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

Andalucia Vastgoed wint de Mondi Award 2018

De Mondi award is een publieksprijs en wordt uitgereikt aan een actieve organisatie op de internationale vastgoedmarkt, die zich richt op Belgische en Nederlandse consumenten. Mondi is dit initiatief als belangenorganisatie in 2005 gestart met als doel de transparantie op de internationale vastgoedmarkt te bevorderen en kopers de mogelijkheid te bieden om ervaringen met aanbieders te delen via publieke beoordelingen.

vlnr: Geert Grommen en Patricia De Donder namens Andalucia Vastgoed en Rob Smulders namens MondiAndalucia Vastgoed heeft met een gemiddelde score van ruim een 9,4 de Mondi Award gewonnen. Patricia De Donder en Geert Grommen namen de publieksprijs in ontvangst op een onverwacht moment. Rob Smulders namens Mondi: “In december hadden we een afspraak voor januari 2019 gepland om eens nader kennis te maken. Na de kennismaking van circa een uur, waarbij uitvoerig de werk- en handelswijze van Andalucia Vastgoed werd besproken, heb ik de publieksprijs overhandigd. Dat was een bijzonder moment. Ik weet wat er bij komt kijken om alles tot in de perfectie voor klanten te regelen. Als dit beloond wordt door diezelfde klanten op een onverwacht moment, dan doet dat iets met je. Andalucia Vastgoed schaart zich onder een selecte groep makelaars die zich sterk maakt voor zijn klanten en die ver gaat om kopers van een (tweede) woning tevreden te stellen. Dat daarbij soms ook cliënten tegen zichzelf in bescherming worden genomen, doet me goed. Dat is ook een belangrijke rol voor een professionele makelaar met passie.”

Geert Grommen namens Andalucia Vastgoed: “Niets is zo fijn als het jaar te starten met een fantastische trofee! Deze week werd ons namelijk de Mondi Award 2018 persoonlijk overhandigd door Rob Smulders. Het was een zeer aangename verrassing en tevens een emotioneel moment! Vooral omdat een publieksprijs niet gaat over de grootste of de snelste zijn, maar eerder draait om kwaliteit en eerlijke dienstverlening.

Gezien onze achtergrond als architect en decorateur gingen we in 2004 van start met een bouwbedrijf in de Axarquía-streek (redactie Mondi: regio in het zuidoosten van de provincie Málaga in Andalusië) waarbij we steeds hamerden op een transparant beleid wars van commerciële slogans. Met de tijd verruimden onze bedrijfsactiviteiten zich tot tevens verkoop van Spaans vastgoed en profileerden we ons als onafhankelijk vastgoedadviseur. Onze specifieke rol waarbij we optreden als de kritische bondgenoot van de koper heeft door de jaren heen blijkbaar zijn vruchten afgeworpen.

Wij danken hiervoor onze trouwe klanten die ons dit hoge waarderingscijfer bezorgden samen met ons team van naaste medewerkers, advocaten en aannemers die elke dag voor ons klaar staan. We voelen ons vereerd deze erkenning te mogen ontvangen en hopen in de toekomst nog veel potentiële kopers blij te kunnen maken!”

Opmerking Mondi
De Mondi Award is een teamprestatie en een belangrijke waardering van klanten.
Mondi wil benadrukken dat alle organisaties die positief door hun klanten worden beoordeeld, lof verdienen. Raadpleeg de reacties over over andere andere Andalucia Vastgoed en u hebt een goed beeld hoe klanten zich uiten. Daar kunnen aspirant-kopers weer hun voordeel mee doen. Er wordt toch een signaal afgegeven.

Hebt u vastgoed gekocht in het buitenland? Deel dan uw ervaringen over de dienstverlening van onder andere uw makelaar, advocaat, fiscalist of hypotheekadviseur. Het kan een manier zijn om een organisatie een hart onder de riem te steken of om 'gewoon' uw ervaringen met derden te delen. Raadpleeg of plaats een publieke beoordeling via het Mondi beoordelingssysteem.


Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 11-01-2019

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten