HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact
< Terug

Andalucia Vastgoed

Eerste indruk /
Kennismaking
Nakomen van
afspraken
Begeleiding bij
aankoop
Kennis van
zaken
Service
Algehele indruk
Aftersale
Mondi

Contactgegevens:

Avenida de los Cipreses 16,
Urbanización Cortijos San Rafael
29788 Frigiliana (Malaga)
España

Openingsuren:
ma. t/m vr. van 10 tot 18u

Actief in:

Spanje: Costa del Sol

Over Andalucia Vastgoed

Andalucia Vastgoed werd opgericht door een Belgische architect en ontwerper met beiden meer dan 16 jaar ervaring in de bouw- en immowereld. "We profileren ons als onafhankelijk vastgoedadviseur die samen met U als klant op zoek gaat naar de beste ‘prijs-kwaliteit’ op de vastgoedmarkt. We beschikken over een kwalitatieve portefeuille maar onze sterkte zit vooral in het structureren van de markt voor onze klanten. Via een zeer ruime database en een nauw samenwerkingsverband met lokale partners werken we rondritten uit op uw maat. Selecties worden, indien nodig, snel bijgestuurd zodat U geen tijd hoeft te verliezen aan het bezichtigen van panden die niet aan uw criteria beantwoorden.

Onze rol als centraal contactpersoon heeft als groot voordeel dat U, eens terug in uw eigen land, lokaal in Spanje over slechts één aanspreekpunt blijft beschikken die zich in contact stelt met alle spelers op de immomarkt. Hebt u vragen aangaande het verkoopproces, financieringsmogelijkheden, bouwtechnische kwesties, kostenramingen, ... dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Via deze formule bespaart U zich als klant dus heel wat tijd, geld en kopzorgen en bent U verzekerd van een efficiënte en resultaatgerichte aanpak! Bovendien krijgt U, indien gewenst, tijdens de aankoop van uw woning er het professioneel advies van een architect bovenop.

Bij een mogelijke verbouwing kan U gebruik maken van ons project management: ‘Hogar Creativo’ waarbij we voor U het hele verbouwingsproces in goede banen leiden." Sol y mucho más Ons persoonlijk emigratieverhaal, elke week aangevuld met eigen belevenissen en praktische weetjes over onze streek. Ook jouw mening m.b.t. de besproken topics zijn hier meer dan welkom!

Klik op Sol y mucho más.

Andalucia Vastgoed is een handelsnaam van Gerardo y Patricia SL.


Medewerkers:

Patricia De Donder Algemeen management, architect, begeleiding van viewings
Geert Grommen Algemeen management, werfopvolging, begeleiding van viewings

Mondi over Andalucia Vastgoed:

Mondi heeft nog geen beoordeling geschreven. Als u een lidmaatschap heeft bij Mondi, kunt u Mondi vragen om een beoordelingsverslag toe te voegen. Dit kan via het contactformulier op deze website onder vermelding van ‘organisatie beoordelen’ met vermelding van de bedrijfsnaam en websiteadres van de organisatie die u beoordeeld wenst te hebben.

Beoordelingen van derden:Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten