HomeOver onsLidmaatschapAdviesScan Landendossiers Nieuws Thema's BeoordelingenWebwinkelContact

We doen het gewoon!
Gewicht: 601gr
Bed & Breakfasts, hotels en lodges van Nederlanders wereldwijd.
In dit boek leest u zeventien verschillende ervaringen, van Spanje tot Noorwegen en van Brazilië tot Nieuw-Zeeland. Het zijn eerlijke ervaringen en adviezen over frustrerende zaken als onwelwillende politici, gebrek aan privacy, veel te hoge kosten en cultuurverschillen. Maar vooral ook stimulerende ervaringen over levensverrijking, ultieme vrijheid, kansen grijpen en doen wat je in het leven echt wilt doen. Dit vreet energie, maar het is wel kicken, aldus een van de avonturiers. Inspirerende interviews voor iedereen die grenzen wil verleggen.
In 2009 mocht Rob Smulders (directeur Mondi) het voorwoord schrijven in het boek over ondernemende Nederlanders die de uitdaging zijn aangegaan om een Bed & Breakfast of andere logeergelegenheid in het buitenland te beginnen.

Smulders: "Uit de verhalen blijkt gedrevenheid, passie en visie. Het boek staat tevens vol prachtige tot de verbeelding sprekende foto's die de verhalen extra kracht bijzetten. Mocht u dromen van een toekomst in het buitenland, dan laat dit boek nog steeds zien dat het niet bij dromen hoeft te blijven, maar met de juiste aanpak werkelijkheid kan worden."


€ 24,95
Prijs is inclusief btw

toevoegen

Binnenkort treft u hier uitgelichte webshop producten aan.


Snelle levering aan de deur!
Niet goed, geld terug!
Online betalen of via factuur!
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten