HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Smerige vakantiehuizen in Nederland

De consumentenbond onderzocht undercover 30 vakantieparken en de resultaten zijn te vies voor woorden. Aan bijna de helft van de onderzochte vakantiebungalows mankeerde wel iets. De hygiëne was in veel vakantieparken onder de maat.

Center Parcs belooft maatregelen, Landal zegt de bevindingen serieus te nemen. Roompot, tevens eigenaar van Hogenboom Vakantieparken, spande begin deze maand een rechtszaak aan tegen de Consumentenbond. Het bedrijf wilde de publicatie tegenhouden, maar werd door de rechter op alle punten in het ongelijk gesteld.

Vijf jaar geleden heeft de Consumentenbond een soortgelijk onderzoek verricht. De resultaten vielen toen vies tegen. Zijn er toch nog lichtpuntjes in het nieuwe onderzoek?

Het artikel Vieze vakantiehuisjes staat in de Consumentengids van maart 2018. Via de Consumentenbond is het volledige artikel Vieze vakantiehuisjes gratis op te vragen. U leest in dit artikel welke vakantieparken onderzocht zijn en wat de nieuwe bevindingen zijn.

Bron: Consumentenbond

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 27-02-2018

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Vraag en Antwoord

Geen vragen gevonden! Plaats als eerste een vraag (zie hieronder).

Log in of registreer u gratis om een vraag te plaatsen of een reactie achter te laten.
Antwoorden op vragen zijn uitsluitend door leden te raadplegen.


inloggen / registreren

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

aanmelden
De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten