HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Oostenrijkse skigebieden maken Coronamaatregelen bekend

De informatieve website FANtastisch Oostenrijk kondigt via haar website de eerste maatregelen aan voor de komende wintersportperiode. Skigebied Ischgl maakte eergisteren de coronamaatregelen voor het wintersportseizoen bekend. Serfaus Fiss Ladis maakte gisteren de maatregelen bekend. daarmee is er weer een groot skigebied die duidelijkheid geeft over het aankomende winterseizoen. En zeker niet onbelangrijk: Wat mogen we komende winter verwachten van de Après-ski?

Ischgl meldt dat ze de laatste weken druk zijn geweest met een pakket maatregelen om de zekerheid van de gasten, medewerkers en inwoners te garanderen. Het skigebied is met zijn grootte van 500ha groot genoeg om wintersporters te kunnen ontvangen met voldoende afstand.
►Lees verder

Ondanks dat de federale regering nog geen richtlijnen voor het aankomende winterseizoen heeft uitgevaardigd heeft men in Serfaus Fiss Ladis besloten om duidelijke regels op te stellen zodat je weet wat je ongeveer kunt verwachten. De maatregelen zijn opgesteld door een zelf opgerichte ‘Taskforce’.
►Lees verder

Het winterseizoen is belangrijk voor de toeristische sector in Oostenrijk alles valt of staat met een goed seizoen. Het abrupt ten einde gaan van het afgelopen seizoen heeft veel geld gekost. Dit wil men natuurlijk niet weer maar de huidige situatie leidt er toe dat men (nog) niet terug kan naar het oude normaal. Met de huidige situatie in het achterhoofd gaat ook de Oostenrijkse politiek er mee bemoeien. Zo wil de Oostenrijkse politieke partij NEOS dat er een après-ski plan op gesteld wordt.
►Lees verder

Eric Kromhout is oprichter/intiatiefnemer van FANtastisch Oostenrijk.

Bron: FANtastisch Oostenrijk

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Eric Kromhout
Datum: 21-08-2020

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: verstandige keuze!

De oorsprong begint in 2001, maar sinds 2005 ligt de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers en eigenaren van een woning in het buitenland. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen, een deskundig netwerk en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

Leden kunnen onbeperkt vragen stellen onderaan de pagina van het landendossier of themapagina naar keuze.

Mondi lidmaatschap Plus of Premium
Snel online geregeld!


Criteria Mondi Professional kwaliteitslabel en het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten