HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Ontwikkelingen tweede kwartaal Spaanse huizenmarkt

De gemiddelde prijs van een woning in Spanje is het afgelopen jaar gestegen met 5,9 procent. Maar als nuance geldt dat zonder de invloed van de regio’s Madrid en Barcelona de gemiddelde stijging zou worden teruggebracht tot 2,8 procent.

Positief is dat het consumentenvertrouwen in Spanje verder toeneemt en de gemiddelde waarde van vastgoed in Spanje stijgt, maar per regio kunnen de prijsontwikkelingen behoorlijk variëren. Als we de prijsevolutie en jaarlijkse mutaties er op naslaan, dan blijkt dat we nog lang niet op het niveau zitten van december 2007.

De interessante en volledige details van het laatste rapport ‘ST Sociedad de Tasación Residential Real Estate Trends Report’ kunt u downloaden: Download PDF: 2Q-ST-quarterly-report-2018 

Bron: ST Sociedad de Tasación 

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 06-07-2018

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten