HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Mondi Guide 1001 tips en tricks

In 2019 verschijnt een nieuw adviesboek van Mondi over juridische, fiscale, financiële en praktische aspecten bij aankoop, bezit en verkoop van vastgoed. Als belangenorganisatie beschikken we over erg veel waardevolle informatie over het tweede huis, emigreren en vastgoedbeleggingen. Vanwege de toenemende interesse en behoeften van de consument wordt het tijd om kennis te bundelen in een fraai en rijk geïllustreerd naslagwerk.

In april 2017 introduceerde Mondi haar nieuwe website. Duizenden nieuwsartikelen van de vorige website zijn nog steeds zichtbaar via het internet, deels afgeschermd voor uitsluitend leden. Maar er zijn in de loop der jaren ook meer dan tienduizend vragen beantwoord. Natuurlijk zijn de antwoorden niet allemaal meer actueel, maar als de redactie een ruime selectie maakt van vragen, kan informatie opnieuw geactualiseerd worden.
Aanleveren van informatie
Iedere (ervarings)deskundige kan een tip of trick aanleveren voor het nieuwe boek, zolang de informatie betrekking heeft op de aankoop, bezit of verkoop van vastgoed.
Daar waar noodzakelijk zal de redactie aanvullende informatie publiceren. Uiteraard staat bij de tip of trick de broninformatie, tenzij de informatieverschaffer anoniem wenst te blijven. Niet iedereen wil om moverende redenen met naam en toenaam vermeld worden bij het ontrafelen van het geheim van de smid. Geef dit dan wel duidelijk aan, zodat Mondi de privacy kan waarborgen. Het aanleveren van tips en tricks kan via het contactformulier onder vermelding van Mondi Guide.

Alle informatie wordt gepubliceerd onder auspiciën van de redactie van Mondi. Raadpleeg ook de achtergrondinformatie over Mondi, de oorsprong, de missie, de filosofie en waarom de belangenorganisatie blijft vechten voor een transparantere internationale vastgoedmarkt.

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 27-12-2017

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Vraag en Antwoord

Geen vragen gevonden! Plaats als eerste een vraag (zie hieronder).

Log in of registreer u gratis om een vraag te plaatsen of een reactie achter te laten.
Antwoorden op vragen zijn uitsluitend door leden te raadplegen.


inloggen / registreren

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

aanmelden
De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten