HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Populaire Bulgaarse regio's

De Bulgaarse tweedewoningmarkt wint aan populariteit. Dit komt mede door de nog lage onroerendgoedprijzen.

De Bulgaarse tweedewoningmarkt wint aan populariteit. Dit heeft te maken met het feit dat de internationale interesse voor Bulgarije als vakantiebestemming de laatste jaren sterk toeneemt. Tel daarbij de nog lage onroerendgoedprijzen en het is begrijpelijk dat steeds meer mensen overgaan tot de aanschaf van een appartement of woning in dit zich sterk ontwikkelende land.

Bulgarije is al lang niet meer het primitieve land waar het straatbeeld wordt bepaald door ezels die karren voorttrekken of door overmatig rokende oude Lada’s. De natie wierp het juk van het communisme van zich af en bereidt zich voor op de toekomst. De jaarlijks stijgende aantallen buitenlandse toeristen onderstrepen deze ontwikkeling.

Afwisselend
In 2006 bezochten ongeveer 5,2 miljoen toeristen het land, een stijging van zeven procent vergeleken met het jaar ervoor. Dat is niet vreemd: Bulgarije blijkt een ervaring voor diegenen die open staan voor haar unieke cultuur, natuur en folklore. Daarnaast is Bulgarije het land van strand en zee, maar ook van besneeuwde pistes. Bulgarije is een afwisselend land om te verblijven en niet onbelangrijk: nog uiterst betaalbaar. Niet vreemd dus dat, na de Engelsen en Ieren, een groeiend aantal Nederlanders overgaat tot de aanschaf van Bulgaars onroerend goed.


Landendossier  
Landendossier Bulgarije Meer informatie over de aanschaf en bezit van een (tweede) huis in Bulgarije
Deel dit artikel met anderen: Tell a friend!

Mondi is een onafhankelijke belangenorganisatie die opkomt voor de collectieve belangen van haar leden en die hen voorziet van preventieve informatie om succesvol een woning in het buitenland aan te schaffen. Met een lidmaatschap van Mondi kunt u onbeperkt vragen stellen over alles wat te maken heeft met de aanschaf en bezit van buitenlands vastgoed. De investering hebt u zo terugverdiend. Met Mondi next nieuws blijft u op de hoogte van de meest relevante ontwikkelingen.

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 06-12-2008

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Vraag en Antwoord

Geen vragen gevonden! Plaats als eerste een vraag (zie hieronder).

Log in of registreer u gratis om een vraag te plaatsen of een reactie achter te laten.
Antwoorden op vragen zijn uitsluitend door leden te raadplegen.


inloggen / registreren
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten