HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Gezocht voor informatief artikel in landelijke krant

Mondi krijgt regelmatig verzoeken om een interview van de Nederlandse en Vlaamse pers. Daarnaast levert Mondi aan de media objectieve informatie aan over de marktontwikkelingen en tips voor aspirant-kopers van een (tweede) huis of vastgoedbelegging. Uiteraard is het van belang dat ook consumenten zich uiten. Persoonlijke ervaringen zijn erg belangrijk.

Interviewkandidaat
Een Nederlands landelijk dagblad is op zoek naar iemand (30-50 jaar) die een recreatiewoning bezit op een vakantiepark in Nederland en die kort via een telefonisch interview iets wil vertellen over ervaringen:
  • Waarom heeft u destijds dit huisje gekocht?
  • Heeft u bewust gekozen voor park in plaats van individuele vakantiewoning?
  • Verblijft u er zelf ook soms of is de recreatiewoning alleen voor de verhuur bestemd?
  • Voldoet het rendement aan de verwachtingen en heeft u tips voor potentiële kopers van recreatiewoningen?
Het artikel is met name bestemd voor potentiële kopers. Uw naam en leeftijd komen in het artikel en eventueel een (kleine) foto. Aan u toegeschreven passages kunt u voor publicatie op correctheid checken. Het interview zal deze of volgende week plaatsvinden (week 21/22).

Mag de journalist van de oudste dagbladen van Nederland contact met uw opnemen, dan kunt u uw gegevens en bij voorkeur een telefoonnummer invullen via het contactformulier onder vermelding van 'interview' en stemt u ermee in vanwege de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) dat Mondi de gegevens rechtstreeks doorstuurt naar de journalist. Geef bij voorkeur aan op welke dag en tijdstip u het beste bent te bereiken.

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 21-05-2019

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten