HomeOver MondiLidmaatschapAdviesScanNieuwsLandendossiersThema'sBeoordelingenWebwinkelContact

Het Frans medisch woordenboek

Met vertalingen en uitleg van termen die u moet weten wanneer u in Frankrijk of een Franstalig land de hulp van een arts, tandarts of apotheker moet inroepen hebt u met dit woordenboek een onmisbare hulp in handen.

Met vertalingen en uitleg van termen die u moet weten wanneer u in Frankrijk of een Franstalig land de hulp van een arts, tandarts of apotheker moet inroepen hebt u met dit woordenboek een onmisbare hulp in handen. Alle begrippen en woorden die aan bod kunnen komen bij een medische behandeling, ziekenhuisopname, medicijngebruik of het lezen van de bijsluiter zijn opgenomen in het woordenboek. Een juist begrip van het medisch taalgebruik is tenslotte van vitaal belang.

Woordenboek voor gezondheidsklachten
tijdens verblijf in Frankrijk


Het Frans medisch woordenboek is ingedeeld in twee delen elk met drie hoofdstukken:
  • Organen;
  • Ziekte, zorg en medische hulpdiensten;
  • Medicijnen en aanverwante producten.
Het eerste deel van het woordenboek geeft de vertaling Frans-Nederlands en het tweede deel de vertaling Nederland-Frans.

Tevens is er een lijst met praktische zinnen Nederlands-Frans toegevoegd, voor situaties bij de dokter, de tandarts en de apotheek. In dit medische woordenboek zijn ook belangrijke telefoonnummers en internetadressen opgenomen.

Auteur: Tin van Arkel
Verkoopprijs: € 14,95
ISBN: 9789461850515
Uitgever: Grenzenloos
Boek bestellen
In de webwinkel van Mondi kunt u veilig het boek Het Frans Medisch Woordenboek online bestellen via iDeal (Nederlandse bank), Bancontact | Mister Cash (Belgische bank) MasterCard, VISA of Maestro.

Facebook Twitter LinkedIn YouTube Andere share mogelijkheden

Geschreven door Rob Smulders
Datum: 17-05-2013

Terug naar overzicht

Lid worden van Mondi: een juiste keuze!

Vanaf 2005 lag de focus van Mondi als belangenorganisatie vooral op het preventief informeren van aspirant-kopers van een woning in het buitenland. De trend van de laatste jaren is dat steeds meer leden persoonlijk door Mondi van advies willen worden voorzien. Met deze geheel nieuw ontwikkelde website kunnen we nog beter anticiperen op de behoeften van de leden en op maat diensten aanbieden om tot een succesvolle aankoop van vastgoed te komen. Mondi beschikt over een schat aan deskundige informatie, ervaringen en heeft toegang tot waardevolle bronnen om tot een objectief, informatief en betrouwbaar oordeel te komen.

alles over het lidmaatschap
Snel online geregeld!


Alles over het Mondi Approved keurmerk

Meld u aan voor de Mondi nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van praktische waardevolle informatie en actuele ontwikkelingen.
Laat u inspireren door reportages: objectief, informatief en betrouwbaar.

De nieuwsbrief wordt ongeveer 1 x per week verstuurd
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten